Miért ellenzi mindenki annyira, hogy egy kutyus az ágyban aludjon a gazdival?
Ha egy hozzáértő ember lennél akkor azt mondanám nem baj hog a lábadnál alszik. De amikor kimondtd hogy van kert nem kell kivinni akkor ezt rögtön el is felejtettem. Minden kutyának szüksége van sétára. Mert a séta nem arról szól hogy kakil a kutya, mert azt valóban a kertben is meg tudja csinálni, és nem arról szól, hogy szaladgál, mert azt is meg tudja! Nek ez a szórakozás! Mit szólnál ha te nem mehetnél ki a kertből, mert ott meg van mindened? A kutyának ez a buli, a mozi, az újságolvasás stb... Azért mert kopasz még ő is ugyanolyan kutya mint a többi! És rosszat teszel vele ha nem viszed mások közé, mert belőle is olyan kis elkényeztetett vakarcs lesz mint a többi ölebből akiket nem neveltek meg és még több ember fogja utálni a kisméretű kutyákat.
Én azért ellenzem az ágyban alvást, mert a kutyának meg van a helye. Fontos tudnia hogy ki a főnök. Tehát a dominancia miatt, amint azt többen is helyesen elmondták! Ha a kutyának azt sugallod hogy ő felmehet a te helyedre, aztán meg paracsolgatsz csak őt fogod összezavarni. Arról már is beszéljünk, hogy minden kutyának más a személyisége, azért egynél ez nem okozott problémákat az nem jelenti azt ennél sem fog.
A házaséletes érvvel is egyetértek. Még ha gyerekem lenne az sem alduhatna velünk mert lenne saját szobája. A mi szobánk és az ágy az egy intim hely. Gondolom a kutyád nem egy radar, hogy megérzi mikor zavar és olyankor eltűnik. Szerintem k*rvára nem romantikus dolog egy kutya mellett szexelni, vagy pl. "Drágám beizgultam rád, küld ki a kutyát". Spontaneitás nulla.
Ti csak kivételek vagytok, mert sajnos többen vanak azok akiknek a kutyája rátámad a gazda párjára mert el van kényeztetve, vagy ilyesmik.
Én imádom a kutyáimat, sokkal többre tartom mint sok embert. Nem undorodom tőlük (pl kettőjük születésénél is ott voltam, kb könyékig maszatos lettem a végére) de szerintem olyan nincs hogy egy kutya steril. Nem is kell annak lennie mert ő kutya, azért van hogy mászkáljon. Pl, mi van akkor amikor a fenekét nyalja (netán szuka és épp tüzel, vagy a kan a péniszét)? Mert ilyen is van! Vagy tán fogkefével szaladgálsz utána? És szerintem ez nem guszta, mármint ha utána belefekszik abba az ágyba amiben én fekszem egy szál bugyiban.
Én a helyedben hallgatnék arra amit minden szarértő, és könyv és tapasztalt kutyás mond. És amit maga a kutya is mond viselkedésével, származásával. Azért mert neked nem tetszik, még nem jelenti azt hogy rangsor, falkavezér, dominancia.
Az első válaszoló vagyok: örülök, hogy egyetértünk és nekem is kopaszkutyusom lesz:D Eddig egy közép uszkárunk volt és anyáékkal aludt. Nem volt semmilyen dominancia harc meg ilyenek...
Akik meg lepontoztak, "kapják be" :D
Akkor is tisztábbak, mint némelyik ember és kész.
Ja és értelmesebbek is...
Alapvetően azzal van bajom, hogy egyesek annyira tudnak mindent.
Nem tudom, hány éves vagy, kedves kérdező, azt sem, hogy fiú vagy avagy lány, de azt hidd el nekem, lesznek még a kutyádnál nagyobb állatok is az ágyadban ! A kutyák legalább nem fognak megcsalni, elárulni és feltétel nélkül szeretnek. Ha jól érzed magad velük, akkor aludj velük, senkinek semmi köze hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!