Szüleim utálják a kutyát, mit tegyek?
Van egy 4 éves kutyánk. Én már akkor elleneztem, tudtam, milyen gazdák a szüleim... A kutya házőrzésre kell, semmi séta, oltás, foglalkozás vele. Ez így is lett. A nevelés verésből és kiabálásból áll.
A kutya neveletlen, szinte egész nap ugat és nyüszít, egész nap kiabálnak neki undorítóan, nekem fáj...
Néha kiengedik az utcára, hátha elkóborol, de visszajön mindig.
Már kb 1 éve mondogatom, hogy ennek a szerencsétlennek jobb helye lenne máshol, de csak addig jutnak, hogy ez a kutya hülye és kész... :( pedig egyáltalán nem az..
Mit tegyek? Szüleim nyugdíjasok, mindig itthon van valamelyikük, nem tudom elvitetni/elvinni menhelyre
Szegény kutya. :( Miért kell nekik kutya??? Te nem tudod magadhoz venni? Vagy naponta tanítani, foglalkozni vele?
Azt írod, néha kiengedik, hátha elkóborol... (no komment). Ha ennyire nem fontos nekik, hogy szabadulnának tőle, akkor miért nem engedik, hogy elvidd menhelyre vagy megpróbálj jobb gazdát keresni neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!