Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a teendő, ha bedobtak az...

Mi a teendő, ha bedobtak az udvarunka egy szukát 12 kölyökkel, de a szüleim utálják a kutyákat?

Figyelt kérdés

Újszülöttforma kiskutyái vannak és a szuka agresszív! Én félek a kutyáktól,a szüleim meg egyenesen látni sem bírják úgy általánosságban a kutyákat.

Most bocs,hogy pont ide írtam ki,mert ide kutyabarátok járnak,de nem tudom,mit tehetnék ezekkel a szerencsétlenekkel. Akárhányszor akarom őket megközelíteni,a szuka morog.Apám már nagyon dühös...

Valakinek valami ötlet? Facebookos állatvédők kilőve,mert fényképpel kiposztoltam a kutyákat,de kitörölték,privibe meg azt kaptam,hogy bocsika,de nem tudnak velük mit kezdeni...

2013. ápr. 2. 17:06
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Keverék kutyák valószínűleg.
2013. ápr. 2. 17:08
 2/18 anonim ***** válasza:
78%

Ha nincs más mód, akkor végső esetben a gyepmestert kell kihívni, ő befogja az anyakutyát és a kicsiket. Attól függően, hogy mennyire működik együtt állatvédőkkel, vagy megpróbál nekik gazdát keresni, vagy két hét után elaltatja őket (vagy lepapírozza a dokival az altatást, begyűjti a pénzt az önkormányzattól, és vízbe folytja az egész bagázst).

Nincs állatvédő a környéketeken? Merre laktok? Próbáljunk inkább segítséget szerezni!

2013. ápr. 2. 17:09
 3/18 anonim ***** válasza:
89%

a környék összes menhelyét felkéne hívni,hátha tudnak ideiglenes befogadókat találni vagy vhol elhelyezni a kutyust..

Noésokat vagy a Tappancsosokat kéne hívni,én úgy tudom ők mindig kimennek..

2013. ápr. 2. 17:11
 4/18 anonim ***** válasza:
58%

Próbálj meg nekik írni:

[link]

bpallatmentok@gmail.com

5/18 anonim ***** válasza:
76%
NOÉ?
 6/18 A kérdező kommentje:
Igazából mit csinálhatnánk mi a kutyákkal,míg az állatvédők kijönnek? Az egyikükkel sikerült beszélnem,de csak holnap tudnak valamit tenni :/
2013. ápr. 2. 17:13
 7/18 anonim ***** válasza:
82%
Esetleg az anya kutyát nem tudod becsalni egy kis ennivalóval a garázsba, vagy valami védett helyre, ahol csinálsz neki egy kis fekhelyet? Hátha beviszi a kölyköket is, gondolom azért agresszív, mert félti a kicsiket.
2013. ápr. 2. 17:16
 8/18 anonim ***** válasza:
91%
vhogy egy tálba vizet rakj le illetve vmi kaját,ez lehet vmi olcsó kutyatáp a közérdből vagy vmi konyhai maradék amennyire tudod,megközelíted a kutyát és lerakod a kaját és a vizet..mivel morog rátok,szerintem ettől többet nem tehetsz..
2013. ápr. 2. 17:17
 9/18 anonim ***** válasza:
86%

probaljatok valami kajat adni a szukanak (esetleg egy kis hust de ne legyen nyers vagy szaraz kajat vegyetek)

probaljatok szaraz menedeket keresni nekik holnapig,ha esik az eso ne azzanak szegenykek :(

2013. ápr. 2. 17:17
 10/18 A kérdező kommentje:
A szüleim azért mérgesek,mert hogy ez a kutya a saját udvarukban morog rájuk és azért azon a felén az udvarnak is dolgok,ahol tábort vert a kutyacsalád.Egy dobozban "kaptuk" őket,rem. nem szándékosan.Nem ismerős kutyák...
2013. ápr. 2. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!