Mi a teendő, ha bedobtak az udvarunka egy szukát 12 kölyökkel, de a szüleim utálják a kutyákat?
Újszülöttforma kiskutyái vannak és a szuka agresszív! Én félek a kutyáktól,a szüleim meg egyenesen látni sem bírják úgy általánosságban a kutyákat.
Most bocs,hogy pont ide írtam ki,mert ide kutyabarátok járnak,de nem tudom,mit tehetnék ezekkel a szerencsétlenekkel. Akárhányszor akarom őket megközelíteni,a szuka morog.Apám már nagyon dühös...
Valakinek valami ötlet? Facebookos állatvédők kilőve,mert fényképpel kiposztoltam a kutyákat,de kitörölték,privibe meg azt kaptam,hogy bocsika,de nem tudnak velük mit kezdeni...
Ha nincs más mód, akkor végső esetben a gyepmestert kell kihívni, ő befogja az anyakutyát és a kicsiket. Attól függően, hogy mennyire működik együtt állatvédőkkel, vagy megpróbál nekik gazdát keresni, vagy két hét után elaltatja őket (vagy lepapírozza a dokival az altatást, begyűjti a pénzt az önkormányzattól, és vízbe folytja az egész bagázst).
Nincs állatvédő a környéketeken? Merre laktok? Próbáljunk inkább segítséget szerezni!
a környék összes menhelyét felkéne hívni,hátha tudnak ideiglenes befogadókat találni vagy vhol elhelyezni a kutyust..
Noésokat vagy a Tappancsosokat kéne hívni,én úgy tudom ők mindig kimennek..
probaljatok valami kajat adni a szukanak (esetleg egy kis hust de ne legyen nyers vagy szaraz kajat vegyetek)
probaljatok szaraz menedeket keresni nekik holnapig,ha esik az eso ne azzanak szegenykek :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!