Kedves nem-tükrös gazdik és kiképzők! Ti mely módszereket/gyakorlatokat használjátok, amik a tükör sulikon is megfigyelhetőek?
Figyelt kérdés
2015. febr. 22. 10:39
1/14 anonim válasza:
A tükör módszer nem saját mindenhonnan összelopja így nem nehéz olyan elemet találni amit igazi kiképzők használnak
2/14 A kérdező kommentje:
Koránt sem arra vagyok kíváncsi, hogy milyen nehéz ilyen elemet találni, hanem hogy konkrétan mik ezek. :)
2015. febr. 22. 11:09
3/14 anonim válasza:
forditva jobb lenne feltenni a kérdést:) melyek azok a kiképzésben használt elemek, melyeket a tüköriskolák is alkalmaznak. Nos ezek a pozitiv megerősitésen alapuló tanitás, a klikker. pl.
4/14 A kérdező kommentje:
Bocs ez már a szőrszálhasogatás szerintem. :) A klikkkeres képzést pl. ha jól rémlik, ők hozták Mo-ra. Ez persze nem azt jelenti, hogy ők találták ki a spanyolviaszt, vagy hogy ők lennének benne a legjobbak, csak azt, hogy gondolom sokan itt tőlük hallottak róla először.
Azért köszönöm a választ, ment a zöld.
2015. febr. 22. 12:40
5/14 anonim válasza:
Végül is nem az a lényeg ugy gondolom, hogy mik a közös pontok, hanem az, hogy bármely módszert ki az aki megfelelőképpen tud használni. Ugyanugy tükörben is akad olyan aki profi, és hagyományosban is, aki mit sem ért az egészhez.
6/14 A kérdező kommentje:
Eszméletlen, mennyire meg akarjátok magyarázni, hogy mennyire nem ezt a kérdést akartam feltenni... :) de kitartok mellette, hogy ezt, úgyhogy erre várom a válaszokat. Köszi
2015. febr. 22. 14:59
7/14 anonim válasza:
Szerintem valamennyire mindenki (mármint minden suli/módszer) használ mindent, maximum kicsit másképp, vagy más hangsúllyal/intenzitással. Olyat könnyebb lenne találni, amit nem használnak egy adott helyen :)
8/14 Szilvi & Argos válasza:
Általában kevert módszereket használok a saját ízlésünkre formálva :) Van klikker, fojtó, érintőpálca, formálás, megvezetés, stb-stb
9/14 anonim válasza:
Na akkor hogy a kérdésre is válaszoljak: értelemszerűen használok jutalomfalatot, mindenféle nem fizikai jellegű fegyelmezést, klikkert, pár alapszabályt (kapu, stb.), bár sokat másképp, mint a tükrösök. Most olyan sok más dolog nem jut eszembe, de biztos van még ez-az :)
10/14 A kérdező kommentje:
Köszi! :) akumi, a nem fizikai jellegű fegyelmezést kifejtenéd egy picit? :)
2015. febr. 22. 16:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!