Szerintetek mi lenne jobb a kutyának?
Figyelt kérdés
Van egy feltehetően gazdátlan kutya, akit szinte minden nap látok a város egy bizonyos részén. Gondolom a környékbeliek etethetik, mert aránylag jó húsban van. Sokan megsimogatják, ha valaki kutyát sétáltat akkor odacsapódik és már indul is a játék. Szerintem az utcán nőtt fel, talán soha nem is volt gazdája. Láthatóan jól érzi magát, hozzászokott ehhez az élethez, szabadsághoz. Két kutyám van és erősen gondolkodom, hogy befogadom harmadiknak. El tudná fogadni az új életét? Lenne biztos élelem és innivaló, arányleg nagy kert, meleg pihenőhely, kutyacimborák, hétvégenként erdei séta. Viszont oda a "szabadság", lennének szabályok, kötöttségek. Szerintetek hogyan viselné?2015. febr. 21. 20:03
1/5 anonim válasza:
Ha valóban gazdátlan, akkor biztos, hogy jobban járna, ha befogadnád. Szerintem ez nem kérdés.
2/5 anonim válasza:
Fogadd be. Lehet hogy nehezen szokja meg, hogy vannak térbeli korlátok (kerítés), de jobb élete lenne és szerető családja. Ráadásul egy ilyen állat mérhetetlen szeretetet képes adni.
3/5 anonim válasza:
Lehet hogy eddig megúszta a gyepit, meg hogy elcsapja egy autó, stb., de nem hiszem, hogy hosszú élet várhatna egy kóbor kutyára. Ha van rá lehetőséged, fogadd be. Nem azt mondom, hogy teljesen zökkenőmentes lesz a szocializációja, kell majd dolgozni a kötődésen, de a kutya alapvetően falkaállat, szeret tartozni valahova.
4/5 anonim válasza:
Szia! Ha meg tudod oldani, akkor fogadd be! :-)
5/5 anonim válasza:
Szerintem is fogadd be! :) Lehet, hogy most jól érzi magát kint a szabadban is viszont egyrészt nagyon sok potenciális veszély fenyegetheti, másrészt szerintem az új "korlátozottab" életért bőven kárpótolni fogja az, hogyha egy állandó embertől, egy GAZDÁTÓL minden nap sok szeretet kap ami egy biztos pont lesz az életében. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!