Alábbi feltételek mellé második kutyának melyik jobb?
Szóval második kutya lenne.
Panelban lakna.
Napi 3 sétával amiből az egyik 1,5-2 órás intenzív mozgásos,tanulós,bandázós séta lenne.
Járnék vele kutyasuliba.
Gondolkoztam a staffordshire terrieren,dobermanon,német juhászon,svájci juhászon de még egy menhelyi keveréken is.
Ti melyiket ajánlanátok? Menhelyit vegyük ki,csak azért írtam,mert nem zárom ki teljesen.De inkább a fajtákra vagyok kíváncsi,illetve ezen felül van e olyan fajta amit ajánlotok?
bichon, mentett, én szocializáltam neveltem 1 éves kora körül került hozzám, elég idős most már. Aztán gondolkodtam egy második kutyán.Csak egy nagyobb testűn.
Kutyákkal szemben határozott vagyok.
A felsoroltak közül bármelyik jó lehet. Nekem a dobermann és a svájci szimpatikusabb. Menhelyről pedig fekete keveréket hoznék ki, ők hátrányos helyzetben vannak, pedig ugyanúgy jó kutyák lehetnek.
Az ugatás a nevelésen múlik. A hajlam nem csak fajtánként, de egyedenként is eltérő lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!