Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kb. mennyibe kerül egy kutyát...

Kb. mennyibe kerül egy kutyát eltartani (oltások, eledel, póráz, stb. )?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy Yorkshire terriert csak nem tudom hogy kb. mennyibe fog nekem kerülni úgy hogy Yorki gazdik segítsetek pls!!!

2015. febr. 19. 18:45
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Na és mikor születik meg a kiskutyád, "kedves" kérdező? 😂😘
2015. febr. 20. 11:35
 22/26 bollocks ***** válasza:

Ha peched van, úgy jársz, mint ez a kérdező:

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__6534978-van-e..

"Annyira nem állunk rosszul anyagilag,csak a kutya fogszabályzó mindenféle vizsgálattal a milliót súrolja!"

Remélem, megéri a kockázatot.

2015. febr. 20. 11:47
 23/26 anonim ***** válasza:
0%
Ez nem ide tartozik, de mi ez a "szaporító"-zás!? Ha én azt szeretném, hogy a kutyánknak(ami 5-6hetesen került hozzánk, és soha semmi baja nem volt) egyszer majd legyen kicsinye, és azokat eladom(olcsóbban mint egy tenyésztő) akkor én már "szaporító" vagyok? Mindenki minden kutyát csak ivartalaníttatni akar. Miért? Az baj, ha egy szuka megtudja milyen anyának lenni?! Ésakkor most mindenki izélni fog, hogy a kutya nem ember. Nemérdekel! Én ugykezelem a kutyáimat mintha a családtagjaim lennének. Nem érdekel ki mit mond, ez az én véleményem!
2015. febr. 23. 14:25
 24/26 bollocks ***** válasza:
Utolsó: igen, akkor egy mocskos szaporító vagy.
2015. febr. 23. 14:36
 25/26 anonim ***** válasza:
Irtó drága vagy, hogy te meg szeretnéd adni a kutyádnak az anyaság örömét! Tényleg! Azért is becsüllek, hogy a szintén szaporított kutyád 5-6 kölykének pedig szeretnéd megadni a kitaszítottság, a betegség, a kóborlás, a bezártság, a halál "örömét"! Meg hogy sokat segítesz a menhelyeken és gyepiken senyvedő kutyáknak, hogy lehetőleg még hosszabban ott maradjanak! Taps. Örülök, hogy te ilyen jól bánsz a családtagjaiddal.
2015. febr. 23. 15:22
 26/26 anonim ***** válasza:

Ha én azt szeretném, hogy a kutyánknak(ami 5-6hetesen került hozzánk, és soha semmi baja nem volt) egyszer majd legyen kicsinye, és azokat eladom(olcsóbban mint egy tenyésztő) akkor én már "szaporító" vagyok?

Igen, az vagy! Egyrészt 8 hetes kora előtt törvénytelen kutyát venni, másrészt a tenyésztő azért adja drágábban, mert a kutyái le vannak szűrve betegségekre, törzskönyvesek, és van tenyész engedélye!

" Mindenki minden kutyát csak ivartalaníttatni akar. Miért?" - Mert egészségesebb, és hosszabb életet élhetnek!

" Az baj, ha egy szuka megtudja milyen anyának lenni?!" És mi van akkor, ha a szuka nem is neveli fel a kicsiket? Ezért kell őket szűretni, nem agyba-főbe szaporítani!

" Ésakkor most mindenki izélni fog, hogy a kutya nem ember. Nemérdekel! Én ugykezelem a kutyáimat mintha a családtagjaim lennének." Én is, ezért megkap mindent, amire szüksége van, és nem szaporítok!

"Nem érdekel ki mit mond, ez az én véleményem!" - Elég szomorú, hogy észérvek sem érdekelnek.

2015. febr. 23. 15:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!