Kb. mennyibe kerül egy kutyát eltartani (oltások, eledel, póráz, stb. )?
Ha peched van, úgy jársz, mint ez a kérdező:
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__6534978-van-e..
"Annyira nem állunk rosszul anyagilag,csak a kutya fogszabályzó mindenféle vizsgálattal a milliót súrolja!"
Remélem, megéri a kockázatot.
Ha én azt szeretném, hogy a kutyánknak(ami 5-6hetesen került hozzánk, és soha semmi baja nem volt) egyszer majd legyen kicsinye, és azokat eladom(olcsóbban mint egy tenyésztő) akkor én már "szaporító" vagyok?
Igen, az vagy! Egyrészt 8 hetes kora előtt törvénytelen kutyát venni, másrészt a tenyésztő azért adja drágábban, mert a kutyái le vannak szűrve betegségekre, törzskönyvesek, és van tenyész engedélye!
" Mindenki minden kutyát csak ivartalaníttatni akar. Miért?" - Mert egészségesebb, és hosszabb életet élhetnek!
" Az baj, ha egy szuka megtudja milyen anyának lenni?!" És mi van akkor, ha a szuka nem is neveli fel a kicsiket? Ezért kell őket szűretni, nem agyba-főbe szaporítani!
" Ésakkor most mindenki izélni fog, hogy a kutya nem ember. Nemérdekel! Én ugykezelem a kutyáimat mintha a családtagjaim lennének." Én is, ezért megkap mindent, amire szüksége van, és nem szaporítok!
"Nem érdekel ki mit mond, ez az én véleményem!" - Elég szomorú, hogy észérvek sem érdekelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!