Szerintetek mennyibe kerül a kutya elaltatása és elszállítása? Szerintetek helyesen cselekednék? (többi lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok, sajnos azt a szomorú döntést kellett hoznom hogy elaltassam a kutyám mert valami okból kifolyólag (azt persze nem tudom hogy mi) egyre agresszívebben viselkedik, 1,5 éves spániel-labrador keverék kutyusom van viszont pont azt figyeltük meg hogy egyre agresszívebben viselkedik, Már nem fogad szót, mindenkit támad gyerektől a felnőttig, lassan már le sem merek vele menni sétálni mert félek hogy nem tudom tartani és valakit megharap, de ezenfelül bent a lakásban is hasonlóan viselkedik velünk is lassan a múltkor elmenem mellette és beleharapott a lábujjamba. Van egy 5 éves kisfiam és nem szeretném ha vele valami történne így ezt tartom a legmegfelelőbb megoldásnak bár fáj a szívem nagyon, pénteken megyünk az állatorvoshoz is kikérni a véleményét mert fogalmam sincs hogy helyesen cselekszem-e. Gondolkodtunk más megoldásokon is de egyik sem megfelelő viszont valamit tennünk kell mielőtt baj történik. Nektek mi a véleményetek?2015. febr. 19. 09:55
21/23 A kérdező kommentje:
utólsó válaszolónak írnám (20.) Győr-Moson-Sopron megyében Csornán
2015. febr. 23. 14:51
22/23 anonim válasza:
Én itt, Tatabányán ismerek egy elég jó szakembert, viszonylag olcsó, de nyilván ingyen ő sem vállal titeket. Ördög István, honlapja is van. Próbáljátok meg valahogy kispórolni a pénzt, mert nem szegény kutya tehet róla (nem is ti, ezzel nem azt akarom mondani, hogy ti vagytok a hibásak).
23/23 A kérdező kommentje:
okés köszi megprobálom :)
2015. febr. 24. 11:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!