Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha a kutyának baja lesz...

Ha a kutyának baja lesz attól, hogy csokoládét eszik, akkor az embernek miért nem?

Figyelt kérdés
Vagy mi miért tudjuk megenni? A kutyák egy kis mennyiségtől is rosszul lesznek, sajnos láttam már ilyet. (én nem adtam soha kutyának csokoládét)

2015. febr. 18. 20:46
1 2
 1/15 ThodEE GoD ***** válasza:
Mert más az emésztő rendszere, egyébként az én kutyámnak még soha nem volt baja tőle, ismerős kutyája meg a tápon kívül kb mindentől hány :S
2015. febr. 18. 20:49
 2/15 anonim ***** válasza:
69%

Azért, mert a kutya kutya, az ember meg ember. Egyik fajnak sem ajánlott a másik étrendje, és van egy millió dolog, amit az egyik megehet, a másik meg elpusztul tőle. Különböző a szervezetünk, más anyagokra másképp reagál, ez természetes dolog.

Mellesleg a legtöbb kutyának semmi baja nem lesz kis mennyiségű csokitól.

2015. febr. 18. 20:51
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha az embernek baja lesz attol, hogy 10 orat ul a viz alatt, akkor az aranyhalnak miert nem? :s
2015. febr. 18. 20:56
 4/15 A kérdező kommentje:

:D

Jó az megint más.

Csak érdekes, hogy ami az egyiknek szimpla étel, a másiknak méreg. Pedig az embernek semmi baja nem lesz a kutyatáptól (ismerősöm megkóstolta....szóval)

2015. febr. 18. 20:59
 5/15 anonim ***** válasza:
Azért mert a kutyák nehezen emésztik meg a csokoládét
2015. febr. 18. 21:00
 6/15 A kérdező kommentje:

Akkor a kutya (vagy macska) kajától az embernek miért nem lesz baja?

Pl az a száraz kutyatáp, vagy whiskas.

2015. febr. 18. 21:03
 7/15 anonim ***** válasza:

Kis olvasni való :)

[link]

2015. febr. 18. 21:09
 8/15 anonim ***** válasza:
2015. febr. 18. 21:10
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Mert az ember mindenevonek szamit, mig a kutya ragadozonak. A termeszetben husevo lenne, de az evek soran alkalmazkodott. Gondolj csak a farkasokra. Viszont a csokolade olyan vegyuletet tartalmaz ami nagy mennyisegben mergezo a szamara.

Amugy az emberek kozott is van aki nem tudja megeni a csokoladet. Jo pelda vagyok ra en. Egy tabla csokitol 10 eve fel orara lebenult a fel arcom. Igaz ezt allergianak hivjuk, de nagyobb mennyisegbe en is belepusztulnek. :-(

2015. febr. 18. 21:20
 10/15 anonim ***** válasza:
76%
A kutyakajától éppen nem lesz baja, de a kutya szart is eszik, meg egész csontokat, aminek a mi emésztésünk már annyira nem örülne. És amennyire nekünk nasi a csoki, annyira nasi nekik is a macskaszar és társaik... :)
2015. febr. 18. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!