Kutyaiskolába szertném vinni a kutyámat. Négy hétből 3 alkalom elég lenne valamire?
Iszonyúan megnézném, hogy csináltál volna te pl. az én kutyámból családi kutyát 3 évvel ezelőtt kutyaiskola nélkül. :D Mert a gesztusevést 20 évig is csinálhattad volna, olyan derűsen röhögött volna ki lélekben, hogy csak na. Nem minden kutya cukilabrador meg édesvizsla születésétől fogva.
Jó kutyaiskolából pedig viszonylag kevesen jönnek ki olyan kérdésekkel, minthogy "Lefialt a kutyám, de nem engedi enni a kicsiket, akkor most mit csináljak?", "Mit jelent ha a kutyám lepisili a fát, miután hívom?", "Heti 1 séta elég egy border collienak?", stb...
Egészen biztos vagyok benne, hogyha mindenkinek szaladni kéne a kutyaiskolába, akkor ma baromira nem itt tartanánk.
"Sikerült úgy hogy ezek után jöhet bármilyen kutya!"
Na EZ az, amit épeszű ember nem mond. Mert az igazi tudás ott kezdődik, amikor rájössz, hogy mennyi mindent kell még tanulnod.
Ezt olvasd el kérlek:
Hihi. :)
A gesztusevésre nem csinált semmit a kutyám, szabályosan csináltuk hosszúhosszú ideig.
Ez mondjuk nem sokat változtatott azon, hogy tökmindegy volt, milyen kutyát (kan/szuka/kicsi/nagy) látott meg, rögtön a torkát célozta meg, és mondjuk úgy, hogy nem megnyalogatni akarta kedvességből. :) Persze mesélhetek még róla, hogy milyen egyéb jó szokásai voltak, de igazság szerint ez az erős kutyanyakak iránti vonzalma volt a leginkább bosszantó. Hát igen, kicsit azért zavart.
És bár vele már egészen jól megvagyunk, meg kell mondjam, én még egészen keveset tudok a kutyázásról. Pl. egy igazán félős kutyával őszintén szólva azt hiszem, szinte semmit sem tudnék kezdeni.
Azért érdekelne, a te kutyád miféle, ha kevés nála nehezebb kutya van. :) Mert én magam sem tudom elképzelni, milyen lehet A Világ Legnehezebb Kutyája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!