Szaporító vagy tenyésztő?
Abszolút nem különcség szerintem, ha valaki kiváltva a kennelnevet úgy tenyészt, hogy egy szukája van.
De erre annyit, ez szerintem szaporítás, mert a kiskutyák utána nem lesznek TK-sak. Mi van ha azzal a kutyával elkezdenek szaporítani, ami a te kutyád kiskutyája volt? Lehet valaki összerakja a saját rokonával, és így kezdődik meg, hogy nem tudni melyik betegséget hordozza, stb.
Meg amúgy is ha kutyád TK-s, akkor keresd fel a tenyésztőjét, és vázold fel neki, hogy szeretnél a kutyától almot, de kennelnevet nem akarsz kiváltani csak ez miatt. Hidd el, készséggel segít majd, és akár letörzskönyvezteti a kölyköket a saját kennelneve alatt.
Szerintem ez nem tk, kennelnév kérdése.
Mi a célod az alommal ? Miért szeretnéd, hogy a szuka kutyádnak legyenek kölykei ?
Ennek nem sok köze van a kérdéshez...
feltételes módban van,és a kérdésre ez nem válasz.
..valószínűleg nem a pénz miatt,mert ha már ennyi pénzt ráköltök ezekre,a kiskutyákból nem térülne meg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!