Ki hogy fürdet?
Arra lennék kíváncsi, hogy milyen gyakran fürdetitek a kutyátokat (milyen fajta, benti, vagy kinti-benti esetleg), illetve, hogy használtok-e balzsamot a sampon után!?
Köszi!
Soha NE használj emberi sampont kutya fürdetésre, mert teljesen más a kutya és az ember bőr PH-ja.
Mi is kiállítás előtt szoktunk fürdetni, ez attól függ mikor hogy jön ki, 1,5-2 havonta. Mi is #1 All System Super Cleaning sampont használunk, mg #1 System Botanical kondicionálót egy kis ginko olajjal keverve az olyan részeken ahol hosszabb a szőrük. Majd kiszárítom a szőrüket, és a szárítás végén még használok kondicionáló sprayt. Majd a kiállítás napján Plush Puppy finnish krémet, hogy extrán csillogjon a szőrük.
Nekem a WU2 sensitive teljesen bejött 10 éve használom és eddig a kutyáimon semmilyen panasz nem jelentkezett!
Orvos,kozmetikus is dicsérte őket mindig.
Köszönöm a válaszokat!
Nekem is van olyan ismerősöm, aki normál sampont meg balzsamot használ évek óta és semmi baja nincs a kutyájának. Nálunk meg volt már, hogy a kutyasampontól kezdett el korpásodni a szőrük.
Most Johnson's babyt használok és mivel évi 1-2-szer fürdetek max. vagy ha nagyon muszáj, így nem is akarok több ezer ft-os sampont venni nekik. Csak a balzsam része érdekelt leginkább, mert valaki szerint kell, míg más szerint felesleges. De úgy látom itt is megoszlanak a vélemények :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!