Ki hogy fürdet?
Arra lennék kíváncsi, hogy milyen gyakran fürdetitek a kutyátokat (milyen fajta, benti, vagy kinti-benti esetleg), illetve, hogy használtok-e balzsamot a sampon után!?
Köszi!
- Benti kistestű, rövid szőrű
- Nagyon ritkán, 4-6 havonta (kivéve, ha előbb belefekszik valami szarba, néha megteszi)
- Semmi balzsam, csak megfürdetem gyorsan, aztán megtörlöm, végighempereg a szőnyegeken és kész. Utálja, de néha muszáj átesnie rajta.
szia!
Mudi kan, évente egyszer, a vedlés közepén nyáron, és kutyakozmetikus csinálja. Azt mondta, ne is vigyem gyakrabban. Amúgy imádja a vizet :)
20 kilós, kinti-benti, rövidszőrű. Évente 2-3, max. 4 alkalommal fürdetem, amikor nagyon saras, mert túrja a földet, mint egy varacskos disznó. De ha nem fürdetem meg, akkor száradás után kipereg a por a szőréből, ha meg megfürdetem, jóeséllyel másnap ugyan olyan koszos lesz, szval sok jelentősége nincs.
Nem balzsamozunk, olcsó kutyasampont használok, szép fényes lesz tőle. Belsőleg Omega 3 kapszulát kap a szőrére.
Bichon Frise és egy Havanese
-bentiek
-1,5-2 havonta fürdés.
-WU2 sampont használok,amit hígítok is,mindig szép a szőrük,jól tisztít plusz ki sem szárítja a bőrüket.
-balzsamot nem használunk,nem gubancolódik a szőrük.
(fürdés előtt mindig alaposon ki vannak fésülve,plusz a csomók kibontva,így balzsam nem szükséges)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!