3/5 anonim válasza:
Ha választani kell, akkor macska. Ha nem kell, jöhet a kuty is. Szeretem a macska függetlenségét, higgadtságát. Összehasonlítani butaság őket, teljesen különböző állatok (már alapból, az egyik falka állat a másik magányos ragadozó) így olyan, mint egy hörcsögöt hasonlítani egy tarajos gőtéhez.
4/5 anonim válasza:
Mármint, hogy mink van? Vagy az, hogy melyiket szeretjük jobban?
Amúgy számomra változó. Ha olyan kedvembe vagyok, akkor inkább cicás lennék, és ha nem, akkor kutya. Ha egyikhez sincs kedvem, akkor meg törpenyúl :) kedvem szerint változó, hogy mit szeretek xd. De ezek közt szoktam válogatni.
Épp cicás kedvembe vagyok, szóval arra szavazok.
Amúgy egy kutyám van (családi), de pont olyan fajta, amit nem annyira kedvelek. Persze, a világ összes kincséért se adnám a kiskutyám, de akkor is tartanék mellette macskát.
5/5 anonim válasza:
Ha választani kéne kutya, de egy macsekot is szívesen elfogadnék. Kutya az örök kedvenc, a kedvenc állatom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!