Keves vagy sok? Melyik a jobb?
Miért lenne gond a kevés széklet?
Ha látnád, az én 40 kilós kutyám 3 szál kolbászkáját :)) Igaz, ő húson él.
Nézett-e az orvos székletmintát?
Azt leírnád, hol található helyileg ez a lelkiismeretes "tenyésztő"?
Egyébként nem baj, ha kevés a széklet, ha a színe és az állaga megfelelő, valamint ha megfelelő a kutya kondíciója, jókedvű és mozgékony.
Én azért megtenyészttetném azt a kakit egy dokival, meg megnézném, hogy nincs-e valami allergia a dolgok mögött. Valamint az sosem árt, ha reggelire a táp helyett inkább főzöl neki DISZNÓt (szív-lép-vese-máj), valamint ennek a levében rizst és ezt a kis fincsiséget leöntöd kefírrel.
Azért belsőséget főzz, mert táplálóbb és könnyebb emészteni, jobban hasznosul, na meg persze a pénztárcádnak is könnyebb (1500Ft-ból 3heti adagot veszek a dobimnak, mondjuk ő csak leves formátumban kapja, tápra öntve), meg a kefír jót tesz a bélflóráknak.
Te írtál már erről, ugye? Parvot kapott, mire hazavittétek?
Nekem 8 hónapos német juhászom van, 3 hónapos kora óta Brit prémium L-s Junior tápot kap, ez bevált. Próbáld ki!
Kíváncsiságból megnéztem a "tenyésztő" honlapját, inkább szaporítónak tűnik, tök komolytalan az egész. Sehol egy törzskönyv, kiállítási eredmény, szűrés eredmények... Csak hülye csillogós háttér. Nagyon gáz.
Persze mindegy most már.
Táp ügyben sajnos nem tudok hozzászólni, de egy kaki tenyésztés biztos nem ártana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!