összeszeded a kutyád kakiját?
Én sem szedem föl. Pesten lakunk, patakparton. Kutyásokon kívül senki nem sétál ott. Csak kitaposott "járda" van, betonozva nincs. A kutyák nem a földútra kakilnak, hanem arrébb mennek 1-2 métert, és ott intézik, ahol nem lépnek bele a gazdik.
De ha bemegyünk a belvárosba, és véletlenül ott kakil, pl. betonon, természetesen azonnal fölszedem. A betonról nem tűnik el magától, míg a fűben jó humusz lesz belőle:)
hát igazság szerint most hogy a hó van betemetem, de amugy bárhol felszedem. akár hol vagyunk.
1: nem akarom, hogy belelépjenek az emberek,
2: ne egye meg más kutya.
Összeszedem. több évtizede összeszedem. És ott is lehajolok érte, ahol más otthagyja. Mert az én általam felszedett adagommal nem növelem az otthagyottakat.
100-as boltban, sok üzletben aprópénzért lehet százdarabos nylon zacskókat venni.Válogatni lehet a méretben is.
Az igazán elkeserítő a kiállításra járók hozzáállása. Elvileg tenyésztők, igazi kutyások járnak oda , mégis tele a terület kutyapiszokkal.Pedig pont a tenyésztőknek kellene példát mutatni.
Aki pedig arra hivatkozik, hogy más sem szedi fel, gondolkozzon azon el, hogy lehet, az ő jó példája előbb-utóbb ragadós lesz és idővel más is lehajol a "szeretetcsomagért".
nagyon elkeserít ez a helyzet, és ezek a hozzászólások...
én sem csodálom, hogy nem szeretik a kutyásokat:S meg is tudom érteni, én is mikor lehajolok, a sajátomé után, még belerakom a zacsiba a másik 3at ami ott figyel mellette:( undorító, gusztustalan.... nyakig járunk a kakiban... sajnos tapasztaltam én is hogy a kiállításos tenyésztők is ugyanilyenek :(
a kutya seggét megtörölte, aztán a papirzsepit odab*szta a sz a rkupac mellé:((((( kösz szépen...
Nekem nincs kutyám, én csak egy jót röhögni jöttem ide :)
De olvasgattam a kommenteket és le a kalappal azok előtt akik összeszedik a piszkot, tök jó fejek vagytok ;)
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!