Amstaffról mondanátok infókat?
Kiváló a lakásba, ha fizikailag és szellemileg is lefárasztod.
Nagyon nagy a mozgásigénye.
És többnyire igencsak dominánsak.
Okosak, makacsok, ronda hízelkedő disznók. :)
Amerikai Staffordshire terrier.
Csak az utóbbi időben lett divatos a neve.
Nem értem, hogy miért, mert ennyi erővel lehetne minden más kutyát becézgetni és gügyügni amikor róluk van szó.
Hát legyen. Végül is egy cucimuci, tutyimutyi, gügyü-gügyü 10 cm marmagasságú kis plüssről van szó.
Nem tudom, hogy milyen infókra vagy kíváncsi.
Extra divat kutya.
Lakásba való, ha foglalkozol vele.
6-os:
Szerintem azért hívják amstaff-nak, mert a neve elég hosszú, és én például valahol mindig elrontom a staffordshire leírását. A legtöbb kutyának rövidebb a neve.
A kérdésre válaszolva: Azért elég nagy a mozgásigénye, és rendszeres séták, meg egyebek mellett lakásban is lehet tartani. Intelligens és bátor kutya, ha van időd és erőd akkor nyugodtan lehet neked. Bocsi hogy csak ennyit tudtam róla mondani, de csak egyel volt eddig dolgom, és arra is csak vigyáztam. :)
"megjött 6ös"
Nem, nem jött meg, de ha megjön, akkor szólok és első férfi leszek a világon akinek megjön.
Bocsi, hogy nem azt írom amit hallani szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!