Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Amstaffról mondanátok infókat?

Amstaffról mondanátok infókat?

Figyelt kérdés
Lakásba mennyire való? Nagy a mozgás igénye?
2015. febr. 7. 18:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Kiváló a lakásba, ha fizikailag és szellemileg is lefárasztod.

Nagyon nagy a mozgásigénye.

És többnyire igencsak dominánsak.

Okosak, makacsok, ronda hízelkedő disznók. :)

2015. febr. 7. 18:58
 2/13 anonim ***** válasza:
Lakásba való, sportkutya, tehát igényli a rendszeres aktív foglalkozást (nem csak futkosást meg biciklizést), és ha nem vagy elég tökös hozzá, akkor a fejedre nő, abban pedig nem lesz köszönet :)
2015. febr. 7. 19:00
 3/13 anonim ***** válasza:
tökéletes lesz lakásba. De nagyon le kell mozgasd hy ne ő legyen a 'falkavezér'.
2015. febr. 7. 19:19
 4/13 anonim válasza:
Nem elsőkutyás gazdiknak való. Nagyon fontos a tisztelet náluk. Egyébként nagyon jó családi kutya. Imádja a gyerekeket. Mozgás igénye bőven van. De pl. az enyémet a labdázás nem köti le, se egyedül se más kutyákkal, szerintem egy ilyen kutyánál fontos hogy korán szocializáld és sokat járj vele olyan kutyás közösségbe ahol a többi kutyával "birkózni" tud. Okos kutya és figyelmes is. Lakásba is tökéletesek, de akkor nagyon sokat kell vele mozognod mert különben darabokra szed mindent.
2015. febr. 7. 19:23
 5/13 A kérdező kommentje:
Meggyűlne vele a bajom szerintetek? Eddig csak border colliem volt, szintén lakásban, ő csak egy kanapét szedett szedett szét a kezdeti korszakban.. de eléggé úrfi kutya lett :)
2015. febr. 7. 19:26
 6/13 anonim ***** válasza:
16%

Amerikai Staffordshire terrier.

Csak az utóbbi időben lett divatos a neve.

Nem értem, hogy miért, mert ennyi erővel lehetne minden más kutyát becézgetni és gügyügni amikor róluk van szó.

Hát legyen. Végül is egy cucimuci, tutyimutyi, gügyü-gügyü 10 cm marmagasságú kis plüssről van szó.

Nem tudom, hogy milyen infókra vagy kíváncsi.

Extra divat kutya.

Lakásba való, ha foglalkozol vele.

2015. febr. 7. 19:26
 7/13 anonim ***** válasza:

6-os:

Szerintem azért hívják amstaff-nak, mert a neve elég hosszú, és én például valahol mindig elrontom a staffordshire leírását. A legtöbb kutyának rövidebb a neve.

A kérdésre válaszolva: Azért elég nagy a mozgásigénye, és rendszeres séták, meg egyebek mellett lakásban is lehet tartani. Intelligens és bátor kutya, ha van időd és erőd akkor nyugodtan lehet neked. Bocsi hogy csak ennyit tudtam róla mondani, de csak egyel volt eddig dolgom, és arra is csak vigyáztam. :)

2015. febr. 7. 19:32
 8/13 A kérdező kommentje:
megjött 6ös? :D
2015. febr. 7. 19:50
 9/13 A kérdező kommentje:
szerintetek nem kapnának össze a colliekkal? lenne mellette 3
2015. febr. 7. 19:51
 10/13 anonim ***** válasza:
0%

"megjött 6ös"

Nem, nem jött meg, de ha megjön, akkor szólok és első férfi leszek a világon akinek megjön.

Bocsi, hogy nem azt írom amit hallani szeretnél.

2015. febr. 7. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!