A legrészletesebb fajtaleírást keresem amstaffról. Segítenél? Gondolkodom, hogy elviszem a kutyám kiállításra, ezért szeretnék egy nagyon pontos leírást.
Könyvesbolt.
Ott a fajtára szóló kiadvány, annál részletesebb leírást sehol nem találsz. Mert minden lehető részletre kitérnek, az etetéstől kezdve, a gondozásig, stb.
Jaja, csak gondoltam, hátha valaki tud nekem itt egy részletes, pontos fajtaleírást linkelni.
Ezer bocsika, hogy a standard helyett magyar kifejezést használok. :P
Barátom a gugli, sőt lusta sem vagyok.
Gondolom, ti sosem kérdeztek itt, mert mindent kigugliztok és könyvtároztok. Csak az észt osztjátok.
"Egyebkent keresd a tenyesztot, o meg tudja mondani, hogy erdemes-e vinned a kutyadat es ha igen, segiteni is fog."
Konkrétan a tenyésztő izélget, hogy vigyem a kutyát. A kutya már 9 hónapos, ő meg 5 hónaposan látta utoljára.
Tenyészteni nem szándékozom, kedvencnek vettük, de azért kíváncsi vagyok, milyen a kutya.
Nem szakkifejezés. Idegen szó, jelen esetben halál pontosan ugyanazt jelenti, mint a fajtaleírás szó.
Most csak kekeckedsz?
Lécci-lécci! Tudnál egy nagyon részletes standard leírást linkelni?
Hát akkor kecekedjünk! :D
Fajtaleírás...valaki, akárki, bárki leírja, hogy az amstaff ilyen meg olyan. Ez nem = a hivatalos standarddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!