Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A legrészletesebb fajtaleírást...

A legrészletesebb fajtaleírást keresem amstaffról. Segítenél? Gondolkodom, hogy elviszem a kutyám kiállításra, ezért szeretnék egy nagyon pontos leírást.

Figyelt kérdés
2015. jan. 8. 15:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a leirast ugy hivjak, h fajtastandard. Google a baratod. Egyebkent keresd a tenyesztot, o meg tudja mondani, hogy erdemes-e vinned a kutyadat es ha igen, segiteni is fog.
2015. jan. 8. 15:29
 2/13 csabika1971 ***** válasza:

Könyvesbolt.

Ott a fajtára szóló kiadvány, annál részletesebb leírást sehol nem találsz. Mert minden lehető részletre kitérnek, az etetéstől kezdve, a gondozásig, stb.

2015. jan. 8. 15:29
 3/13 A kérdező kommentje:

Jaja, csak gondoltam, hátha valaki tud nekem itt egy részletes, pontos fajtaleírást linkelni.

Ezer bocsika, hogy a standard helyett magyar kifejezést használok. :P

Barátom a gugli, sőt lusta sem vagyok.

Gondolom, ti sosem kérdeztek itt, mert mindent kigugliztok és könyvtároztok. Csak az észt osztjátok.

2015. jan. 8. 15:32
 4/13 A kérdező kommentje:

"Egyebkent keresd a tenyesztot, o meg tudja mondani, hogy erdemes-e vinned a kutyadat es ha igen, segiteni is fog."

Konkrétan a tenyésztő izélget, hogy vigyem a kutyát. A kutya már 9 hónapos, ő meg 5 hónaposan látta utoljára.

Tenyészteni nem szándékozom, kedvencnek vettük, de azért kíváncsi vagyok, milyen a kutya.

2015. jan. 8. 15:34
 5/13 anonim ***** válasza:
A standard egy szakkifejezes. Ez alapjan biraljak es tenyesztik az amstaffot a vilag osszes FCI tagorszagaban. Ennel fogva a leheto legpontosabb leiras, amit talalhatsz.
2015. jan. 8. 15:43
 6/13 A kérdező kommentje:

Nem szakkifejezés. Idegen szó, jelen esetben halál pontosan ugyanazt jelenti, mint a fajtaleírás szó.

Most csak kekeckedsz?

Lécci-lécci! Tudnál egy nagyon részletes standard leírást linkelni?

2015. jan. 8. 15:56
 7/13 anonim ***** válasza:
60%
Nem kötekedésből, de nem ezerszer egyszerűbb kiguglizni a standardot, mint ide kiírni ezt a kérdést? :) Annál pontosabb leírást, aligha találsz róluk.
2015. jan. 8. 15:59
 8/13 A kérdező kommentje:
Persze, csak gondoltam, hátha tud vki ennél részletesebb leírást linkelni: [link]
2015. jan. 8. 16:04
 9/13 anonim ***** válasza:
2015. jan. 8. 16:32
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor kecekedjünk! :D

Fajtaleírás...valaki, akárki, bárki leírja, hogy az amstaff ilyen meg olyan. Ez nem = a hivatalos standarddel.

2015. jan. 8. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!