Hogy tudom úgy felvinni a németjuhász kutyát a 4. -re úgy hogy nem sérülnek az ízületi?
Nekem tacskó keverékem van, és naponta nagyon sokszor fel és lerohan a teraszlépcsőnkön. Gondolom, még így sem tesz meg 10x 4 emeletnyit, de ő sokkal kisebb is... Az ízületei rendben vannak szerintem...
Sajnos a németjuhászokhoz nem értek, de ha FOKOZATOSAN szoktatod hozzá ehhez a mennyiséghez, szerintem nem lesz nagy baja...
Teljesen igaz, hogy nem tesz jót neki, és veszélyes lehet, de jobb, mintha nem is sétáltatnád... Magamból kiindulva nem tudom elképzelni, hogy felvigyen valaki a negyedikre a kezében egy németjuhászt, és gondolom elköltözni sem tervezel...
Szóval azt javaslom, hogy tanítsd meg, hogy ne rohanjon a lépcsőn, és reméld a legjobbakat...
De ha még nincs meg a kutya, akkor gondold át mégegyszer szerintem...
Ezt már kérdezted korábban is, nem?
Én még mindig úgy gondolom, hogy túl nagy a rizikó és ha gond lesz a kutyával - de ha nem is lesz, ha megöregszik, hogyan fogjátok le-fel vinni naponta többször, kézben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!