Nemetjuhasz vagy Husky?
Szeretnek venni egy kutyat. Az ex parommal anno vettunk(vett) egy Nemetjuhaszt, imadtam nagyon okos volt, van meg itthon 3 macska, haat, nem a legjobban jott ki veluk, de ez inkabb a macskak hibaja volt, sot az egyikkel meg spanolt is kicsit, de amugy egyiket sem bantota soha, max megkergette oket. Na a helyzet az h a Nemetjuhaszon kivul a masik kedvencem a Husky. Par honap mulva szeretnek venni kutyat, nem igazan tudok donteni a ket fajta kozul. A huskyrol olvastam h nem igazan baratkozik a macskakkal. Valojaban pro-kontra dolgokat olvasnek mindket fajtarol.
(kerteshazban lakok)
Koszi elore is
Nekem Huskym van,idén lesz 8éves.
Okos,barátságos kutya,de idegenekkel nem barátkozik. Ugatni nagyon ritkán hallani inkább akkor is csak vonyítva,, énekel''.
Kertes ház szintén... Eddig 5 macska,megszámolhatatlan madár és rágcsáló van a számláján. Nem vagyok boldog miatta,de ilyen a természete.
Fürdeni imád,a havat szintén.
Husky-t nem ajánlok kezdésnek. De a 2 faj között óriási különbség van.
Amúgy válaszolj az 1-es hsz kérdésére, mert sokat számít!
Egy kölyök NJ-t 2 óránként kell kivinni...
A husky is összeszoktatható macskával, ha kiskorától együtt vannak. Nekem mindhárom huskym elfogadta a macskákat, néha megzavarják őket és ennyi. Viszont idegen macska ne menjen az udvarba...
Makacs fajta, sok foglalkozást igényel, nagy a mozgásigénye, kemény kéz kell hozzá,következetesség, de ha mindent jól csinálsz lehet egy nagyon jó kutyád.:) Nagyon gazdifüggők, imádnak az emberrel lenni, ezért én kinti-benti kutyának ajánlom. Lakásban nagyon szépen tudnak viselkedni, nincs velük semmi gond.:)
De a németjuhász és a husky ég és föld, össze sem lehet hasonlitani a kettőt. A husky soha nem lesz olyan, hogy lesi minden szavad, önállóbb természete van. Tanitani viszont jól lehet őket, jól motiválhatók, gyorsan tanulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!