Mit gondoltok milyen kutyát vegyek/? Husky, németjuhász vagt magyar vizsla?
Figyelt kérdés
Hamarosan új helyre költözünk és kutyát szeretnèk!Eddig azêrt nem,lehetett mert a szomszèddal közös udvar volt!2014. okt. 4. 09:52
1/23 A kérdező kommentje:
bocs a helyesírásért telefonnal írtam
2014. okt. 4. 09:55
2/23 anonim válasza:
Mind a három hatalmas mozgásigényű fajta ami rendszeres napi foglalkozást igényel. Ha napi minimum 1 óra sétát és szellemi lefoglaltságot tudsz nekik biztosítani akkor azt válaszd ami a legjobban tetszik és amelyik legjobban illik hozzád. De kizárólag törzskönyveset vegyél, olcsó kutyát szaporítótól ne úgy ahogy Iphone-t sem a kínai piacról veszel.
3/23 A kérdező kommentje:
Bieok majd vele foglalkozni napi 2-3 órát minimum csak min a 3 nagyon tetszik!
2014. okt. 4. 10:15
4/23 anonim válasza:
Akkor támogasd a magyarokat :) :)
5/23 sippara válasza:
Első körben mondjuk olvass utána mindhárom fajtának, akkor majd el tudod dönteni, melyik a neked való
6/23 anonim válasza:
Attól függ. A német juhász munkakutya, célszerű vele rendszeresen kutyaiskolába járni, dolgoztatni, szellemileg is lefárasztani. A vizsla vadászkutya, ő is sok mozgást és foglalkozást igényel. A huskyt annyira nem ismerem, mármint a természetét. Érdemes tenyésztőkkel beszélned, tájékozódnod a fajtákról, és utána dönteni, hogy melyik lenne neked való.
7/23 A kérdező kommentje:
Mindnek utánaolvastam szìvem szerint huskyt szeretnèk de anya szerint annak melege lenne itt ez igaz vagy hülyesèg???
2014. okt. 4. 10:37
8/23 anonim válasza:
A husky inkabb a hideget kedveli igen.
9/23 anonim válasza:
az a baj, hogy mind három kutya specifikus. ha nem tudod kielégíteni a munka igényüket, akkor rombolni ( a husky szökni ) fognak.
nekem fekete nj-van, nem hinném hogy a husky jobban szenvedne nyáron, mint az én "napelemes" kutyám.:)
a vizsla sajnos divatkutya lett, sokat ismerek, és szinte mindegyik fél a vihartól-petárdától, és nem lehet télen kint tartani. ha vizslát akarsz, akkor csak nagyon jó helyről. az nj-nél szintén fontos a jó választás, főleg az izületi problémák miatt.
a husky makacs, félig macska, és elég önfejű.
10/23 A kérdező kommentje:
Akk vizslát ne?? És légyszi ne lebeszéljetek hanem segítsetek választani!
2014. okt. 4. 14:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!