A ti kutyáitok mennyire okos milyen vizsgáik vannak?
Terelo munkavizsga, BH, k99 1-2. Mellesleg nem a vizsgaktol lesz okos a kutya es nem a vizsgak szama es szintje hatarozza meg, hogy milyen jo a kikepzo.
2015. febr. 5. 14:32
IPO 3, aztán némelyiknek csak az 1-es jutott. Már ott tartok, nem fizetek vizsgára.Ugyanis nem fogok külföldre menni vizsgázni. Az itthoni meg nem kell a mostani királytól. Viszont az ebjeim tudnak , amit tudnak :))
Lehetőség van megméretni őket vizsga nélkül is, ha éppen méricskélni akarnék .
2015. febr. 5. 14:42
Szófogadó, jól nevelt, barátságos, de nem rámenős kutya, sok mindent megtanítottam játékként.
Videóm nincs róla, de ha apró termetű jól nevelt, és még egyéb mást is tudó kutya után érdeklődnél: XIII.kerület Rákos patak mentén egészen végig:))
2015. febr. 5. 15:19
Mindenkinek csoda a saját kutyája. Amúgy nálunk semmi extra: K99-ben E3, Ü2, Ny1, ezen kívül Terápiás kutya vizsga.
2015. febr. 5. 15:51
BH, terelő munkavizsga, k99 E/7, Ü/6, ny/3, obed. 1. osztály kitűnő, emellett agility eredmények és trükkök. De nem emiatt lesz okos a kutya, ezekre minden egyes kutya képes, csak a gazdán múlik, hogy meddig jutnak el.
2015. febr. 5. 16:04
6/43 A kérdező kommentje:
Én mondjuk azt nem értem hogy vannak akik szinte 10 percenként válaszolnak , nézik a kérdéseket és jó gazdinak mondják magukat holott ha azok lennének akkor nem a gép előtt ülnének hanem a kutyájukkal foglalkoznának. Számomra ezek az emberek nem hitelesek , akik nem tudnak fel mutatni semmit és itt nagyképűen nem segítenek, hanem lehurrogják szegény embereket. De nem is értem honnét ez a rengeteg idejük. Vagy nem dolgoznak vagy otthon teszik vagy nem élnek társasági életet?
Aha. Tehát feltettél egy kérdést, hogy trollkodhass. Látom, te se dolgozol, nem is kutyázol és még csak nem is tanulsz.
2015. febr. 5. 16:11
8/43 A kérdező kommentje:
pl találtam egy ilyen videót youtubon :
https://www.youtube.com/watch?v=Kaj-77olVWI
na ő neki hatalmas tisztelet , látni hogy rengeteg munkát fektetett bele szegény kutyájába. Na ilyen embereknek való kutya !! És ilyen emberektől hiteles minden kutyával kapcsolatos információ , mert egész biztos hogy sokat ért hozzájuk. De vannak itt akik kvázi semmit nem tettek le az asztalra de nagyképűen arrogáns stílusban osztják az észt.
Kitalalom! Kerdeztel valamit, nem a te szad ize szerint valaszoltak, igy most idejottel duzzogni. :)
2015. febr. 5. 16:16
10/43 A kérdező kommentje:
mai napon nincs sok dolgom :) és ez nem trollkodás valóban kiváncsi vagyok hogy ti mit értetek el hogy nektek már szabad mindenkit lenézni. általában ha valaki valamit elér azt megörökíti egy videóval....
Kapcsolódó kérdések: