Lehet.
De én már eleve olyan embertől nem vásárolok (semmit, nemhogy élő állatot), akinek ennyire tragikus és igénytelen a helyesírása.
A kicsik nagyon aranyosak, bár ki tudja, hogy néznek ki felnőtt korukban.
A két felnőtt kép elég érdekes.
Nagyon sok rotit láttam már (nekem is van) és ha én tudnám, hogy így fog kinézni a kicsi felnőtt korában, akkor inkább nem venném meg.
A másik fura, hogy 45 ezerért nagyon olcsó.
ma 19:41
A "két felnőtt kép" az apa kutya, csak más beállításban.
A kicsik a képen jól néznek ki.
Hogy az OLX-en hirdet, annak oka az lehet, az anya vagy nem papírosos, vagy a kicsiknek nincs papírjuk.Sőt, az anyáról nem is tett fel fotót.
Elég komoly a rotik tenyésztési szabályzata manapság. Egyre kevesebben teljesítik sajnos.
Ha nem ad a kölykökhöz tk-t, akkor elég egyértelmű, nem?
Akármilyen fajtagyőztes a kan, valami oka biztosan van annak, hogy azt a párezer forintot nem áldozza fel a tk-ra. Hiába szűrtek a szülők, ha nincs "származása" a kölyöknek, ha dp-s, ad rá garanciát? Tk hiányában nincs rá "bizonyíték", hogy a kan a kölyök apja, a szuka meg az anyja. (Az meg egy dolog, hogy szűrve vannak, a kérdés, hogy mi lett az eredményük.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!