Csak nekem gyanús ez a hirdetés?
2010. febr. 9. 21:23
21/26 anonim válasza:
Akkor nincs tenyésztő mint olyan Magyarországon mert igen sokat ismerek havaneseseket pl.és igenis kivétel nélkül hirdetnek.Aranykoszorús mestertenyésztők is!De te biztosan jobban értesz hozzá:)
22/26 anonim válasza:
Jah mert ugye sok ember látni szeretné mit is vesz,nem pedig csak a szüleit szeretné látni illetve az eredményeit!Szerintem!
23/26 Akiteki válasza:
Aranykoszorús mestertenyésztő az lesz, akinél jó sok törzskönyves kutya születik.
Elég minden alomból egy kutyát elvinni egy faluvége cac-ra és 16 alom után már kapja is a papírt hozzá.
Ettől a címtől még nem tenyésztő senki. Sok törzskönyves szaporító dicsekszik vele.
24/26 anonim válasza:
Egyetértek utolsóval. Pont emiatt nem is vennék ilyen-olyan koszorústól kutyát. Nem szimpatikus az, ha valaki annyira sok kutyát gyárt. Legjobb tenyésztőnek épp csak annyi kutyája van, akikkel minddel érdemben tud törődni, foglalkozni és nem kutyagyár módjára gyártja a kölyköket. Ritka az ilyen de van. Nem mennyiség, hanem minőség fontos. A minőséghez pedig nem kell több tucat kölyök.
25/26 anonim válasza:
Ebben igazatok lehet,de be kell látni nem lehet mindenkit egy lapra tenni ki az expressen hirdet.Én is megtettem,és az első almunk,kiskutyáink most 7-hetesek és családtagként bánunk velük.Egyáltalán nem az a célom,hogy egy halom kutyust legyártsunk majd!Egyébként valóban az aranykoszorú sem minden,mert vettem kutyust egyszerü halandotól,és hibátlan a kutya,mig az ezüstkoszorús metertenyésztötől vett kutyusom a tenyésszemlén sem ment át!Természetesen a tenyésztője még a telefont sem veszi fel,hogy megbeszélhessük mivel aztmondta garntált minőségi kiskutya.Ettől még imádjuk,és helyes is nagyon,de csak hobby kutyusunk lesz.
26/26 anonim válasza:
Jah és nekünk is van kinek már születése elött úgymond volt gazdija de mivel szinben nem született olyan amit szeretett volna,mégsem vett kutyust,tehát nem lehet születésük elött már mindnek feltétlen gazdit keresni.De!A kutyák addig lesznek mig nem lesz szerető jó gazdijuk,kereskedő vitte volna mindet külfőldre jó pénzért,nem adtam oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!