2/9 anonim 

válasza:

most csak én vagyok hülye, amiért nem értem, hogy az első válaszoló miért van felháborodva?
valaki magyarázza el
3/9 anonim 

válasza:

Előző vagyok.Hogy a kérdésre is válaszoljak nincs ebbe semmi van aki megszorulhat anyagilag nem mindenki kő gazdag.
4/9 anonim 

válasza:

Csak én nem értem, mi a baj a hirdetéssel? :S
5/9 A kérdező kommentje:
Gondolom a kutya kora és az ellés miatt akadt ki.De ezt a fajtát 14 hósan lehet tenyésztésbe fogni,elvileg belefér...
2011. ápr. 8. 21:33
6/9 anonim 

válasza:

adja-veszi a kutyákat, mint a tárgyakat, rohadt féreg.
Kíváncsi lennék, hogy szegény kiskutya másfél év alatt mennyi szeretetet kapott és hány kiskutyának kellett életet adnia.
7/9 anonim 

válasza:

Csak nekem gyanús, hogy egykorú a két kutya? Persze nem biztos, hogy ugyanaz áll a törzskönyvükben... Legalábbis ha tényleg van nekik... :S
8/9 A kérdező kommentje:
Van nekik,és jók egymáshoz.Különböző vérvonal.Legalább is ezt állítja.
2011. ápr. 8. 23:22
9/9 anonim 

válasza:

Másfél évesen már legalább egyszer ellett a szuka. No comment. Szaporító, és őket nem támogatom fél forinttal sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!