Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Csak nekem gyanús ez a hirdetés?

Csak nekem gyanús ez a hirdetés?

Figyelt kérdés

[link]

Annyira fényezik, de akkor miért csak 20.000 Ft?

2010. febr. 9. 21:23
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Mutatsz egy hirdetést az Expresszem, ami jó tenyésztőtől van?
2010. febr. 10. 11:41
 12/26 anonim ***** válasza:
0%

[link]

[link]

[link]

Ezek csak így hirtelen, és azért ezek, mert nekem is kínaim van, őket böngészem általában.

2010. febr. 10. 13:25
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Nézzétek meg a telefonszámot!!! Több hirdetésnél is ugyanez a szám van!!!! Több fajtát is szaporít, én a kiskutya.hu-n láttam ugyanezt a hirdetést!!!!4
2010. febr. 10. 14:33
 14/26 anonim ***** válasza:
36%

Ejnye basszus, hát te még a kákán is csomót keresel?

Nézd meg azt a kiskutyát, könyörgöm.

Ilyen képet egy szaporító nem csinál, honlapot se.

Egy gyönyörűen kozmetikázott kutyus, gyönyörűen beállítva.

Az ősöket, meg ha megnézed, ott egy Piciri kutyus.

Megnéznék én egy szaporítót, akinek Piciri kutyája van.

Egy tenyésztő tenyészthet többfajta kutyát is.

Az én kutyám tenyésztője, Szerbiából, kínai kopaszt és sheltie-t tenyészt. Világgyőztes kutyái vannak.

2010. febr. 10. 18:37
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nem értek hozzá, de úgy néz ki mint egy lenyírt yorki. Sosem láttam még olyan kopaszt akiben ilyen barnás szín lett gvolna, és akármelyik kutya nevét oda tudja írni, ez nem garancia arra hogy kik az ősei.
2010. febr. 10. 18:43
 16/26 anonim ***** válasza:
52%

Nos, a kínaiban minden szín megengedett.

Piciri kennel tulajdonosa pedíg Kiss Ibolya, kiállításban jártasok bizonyára ismerik a nevét, a kínai berkekben etalon.

Nem hiszem, hogy ne jutott volna a fülébe, ha visszaélnek a nevével.

2010. febr. 10. 19:31
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Jó. Akkor én is beleszólok. Az expresszet illetően, olykor megesik, hogy kivétel erősíti a szabályt. Ezt te is beláthatod, aki az expressz-t ajnározod. De nézd már meg könyörgöm, az ott kutyát áruló emberek 99,9%-a szaporító. Ezen nincs mit kozmetikázni.
2010. febr. 10. 20:35
 18/26 anonim ***** válasza:
32%

Óóó, szó sincs ajnározásról.

De ne állítsunk olyat, hogy az Expressz-ben "csak" szaporítók hirdetnek.

Nem vitatkozni akarok, de tény, hogy a tenyésztők is szívesen hirdetnek olyan helyen, amit sokan olvasnak.

Pont.

2010. febr. 10. 21:27
 19/26 anonim ***** válasza:
68%
A főtémához visszatérve, nagyon kevésnek találom a 20 e ft-ot, nálam egy kiskutya önköltségi ára 50 ezer ft. és ez tartalmazza a fedeztetés árát, az anyakutya vemhesség alatti féregtelenitését, az ellés utáni orvosi vizsgálatot, a kiskutyák féregtelenitését, oltási programját, a törzskönyvezés árát, és a minőségi starter tápot, amire szüksége van az anyakutyának a szoptatás alatt, és a piciknek elválasztás után.
2010. febr. 11. 09:46
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Az igazán komoly tenyésztők nem hirdetnek, mert nincs rá szükségük. Előjegyzés van az almokra és a gazdijelöltek már akkor megvannak, mikor az alom még meg sem született. Aki úgy hoz le almot, hogy kérdéses, meglesz-e időre az összes kölyök gazdija, felelőtlen. Az én szememben nem komoly tenyésztő az ilyen.
2010. febr. 11. 10:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!