Gabooc20 kérdése:
Cane corso - Shar pei?
Figyelt kérdés
Bármilyen hasznos infó, tanács? Bármi érdekel ebben a témában, elkel a hasznos tanács.2015. febr. 2. 21:30
12/21 anonim 

válasza:

Kemény :) Mondjuk a szőre fura, jóval tömöttebb, mint a corsónak vagy a sharnak. Biztos, hogy ezeknek a keveréke?
13/21 A kérdező kommentje:
A sharpei biztos, az anyjának is ilyen a szőre, a corsoban 99%-ban vagyunk biztosak, de az a corso is ilyen szinű pont.
2015. febr. 2. 23:27
14/21 anonim 

válasza:

Én nem tudom milyen invázió van, de egyre több a sharp keverék. Élből 3 van a kicsinyke társaságunkban. És mindhárom máshonnan.
Vörös corsó?
15/21 A kérdező kommentje:
Inkább ilyen krémszinű.. világos berna.
2015. febr. 2. 23:49
16/21 anonim 

válasza:

Hű, nagyon kis aranyos :) Mondjuk nem ez a lényeg, de ritkán látni ilyen ari keveréket szerintem... Persze a maga módján minden kutyi cuki!
17/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. :) Csak kicsit makacs meg agressziv. :p
2015. febr. 3. 11:03
18/21 anonim 

válasza:

Hát ebben nem sok corso van.
Nem semmi a bundája. :)
19/21 A kérdező kommentje:
2015. febr. 3. 15:11
20/21 anonim 

válasza:

Keményen fog kinézni, ha megnő :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!