Ti mennyire tartjátok etikusnak az ivartalanítást?
Figyelt kérdés
Van egy 4 hónapos pumim és már elkezdett gyakorolni a kezemen meg a lábamon ha játék van, illetve agresszió is felfedezhető nála ami ebből adódik, egyébként hihetetlen okos és jól nevelt. Ki mit ajánl, érdemes ivartalanítani? Miket tapasztalnék utána? Kicsit tartok tőle, meg akkor olyan mintha ő már nem is lenne fiú? Előre is köszönöm a segítségeteket! :(2015. febr. 2. 20:54
11/16 anonim válasza:
Tökmindegy, hobbi célra tartott kutyánál erősen ajánlott.
12/16 anonim válasza:
Most komolyan.Tele az ország felesleges,kidobott szenvedő kutyával az ivartalanítás hiánya miatt.Ha aggaszt a here kivétele,köttesd el.De pozitív eü.hatásai is vannak,csökken az ivarszervi dahanatos megbetegedések kockázata.A párzó mozdulattal,a dominanciáját fejezi ki veled szemben.Ez egy mozgėkony,agyas fajta,amit agyilag és fizikailag is fárasztani kell,hogy kiegyensúlyozott kutya lehessen.
13/16 anonim válasza:
Állítolag a kutyáknak teljesen megváltorik a személysége az ivartalanítás után . Ráadásul szerintem nem helyes ezt tenni a kutyáinkkal. Az én fiu kutyámat sem ivartalanítottam mert félek hogy megvadul.
14/16 anonim válasza:
#13 - Ja, állítólag. Nem azért, én is ezzel a kérdéssel fárasztottam az állatorvost, mielőtt az enyémet ivartalanította. Aztán tényleg nem változott semmit.
15/16 anonim válasza:
Ott a link, nézzetek bele, nem változik a kutya személyisége jelentősen, legfeljebb nyugodtabb lesz.
16/16 anonim válasza:
Dehogy változik a személyisége! Honnan a túróból veszik egyesek ezt a marhaságot?!
Az enyém ugyanolyan eleven, akaratos, nyomulós kan kutya maradt, mint volt. Annyi az összes különbség, hogy nem mászik rá az összes szukára, csak ott sündörög körülöttük. Ugyanolyan idegesítő kis akarnok maradt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!