Mi a teendő, ha valaki elüt egy kutyát vagy macskát?
Még szerencsére sosem esett meg velem, de több helyen olvastam már, hogy elütöttek egy kutyát és csak úgy továbbment az autó.
De ilyenkor mit kell tenni?
Tegyük fel, megállok, kiszállok és látom, hogy a macska/kutya már nem él, vagy épp, hogy még él.
Akkor kit kell értesítenem?
Mit kell tennem?
Remélem, hogy soha nem lesz rá szükségem, de most így végigondolva, fogalmam sincs, hogy mit tennék ilyen helyzetben.
Ha még él, akkor illene állatorvoshoz vinni. Ha nem él.. hát minimum félrehúzni az útról, hogy mások már ne hajtsanak át rajta.
Ha a te kutyád lenne, te is örülnél, ha valaki megpróbálná megmenteni az életét.
Persze.
Még mit nem.
Ha pont látja valaki, hogy megállsz és húzod arrébb a kutyát vagy macskát. Még kitalálják, hogy szándékosan elgázoltad.
Azt mehetsz a rendőrségre ahol meghurcolnak. Mert lehet hogy szándékos kutya gyilkos vagy. Még az is lhet, hogy volt már hasonló kutya halál a környéken. Azt is rád verik.Sajnos ilyenek az emberek. Ki ne találjátok nekem, hogy nem így van.
Én a magam részéről mennék tovább, és tovább élném a szép boldog életem a családommal.
kettes vagyok.
Igaz.
Ha él még, akkor én is segítenék.
"Tisztelt"? második hozzászóló!
Véleményem szerint pontosan te vagy az a típus aki ezt csinálja amit kifogásolsz.
Részemről tiszta lelkiismeretes ember nem hezitál: kiszáll és megnézni, hogy mi történt és a szerint cselekszik!
Mégegyszer: tiszta lelkiismerettel nincs mitől féljen az ember!!!
Tisztelt utolsó!
Na mert a becsületes ember nem fázik rá soha. Csak szerinted.
Ne írj hülyeségeket. Hol élsz te? Meseországban. Még úgy írod, hogy "Tisztelt"?
Döntsd már el:) Vicces
A másik nagy szöveg pedig: tetkós állatvédők:)
A sok barmot itt. Tetkósok:):)
Bélrángatók:)
Na szép. A halott kutyát védjük. Az embernek meg a belét tépjük.
:)
Istenem.
Látom nagyon felhúztad magad miért is?
Tudod itt meseországban is átvágják a becsületes népet,de valahogy nincs is üldözési mániánk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!