Mi a teendő? (Kiskutya)
De higy hivjad!
Vidd be a hazba es ha nem mast egy kis nyitott teteju dobozba tedd bele.
Szerintem felelem erzete lehet oda kint mivel meg kicsi!
Kölyökkutya? Hogy kerül oda? Esetleg nem tudod honnan származhat?
Próbáld ma éjszakára elhelyezni, de akár már most is szólhatsz a környékbeli menhelyeknek és állatvédő szervezeteknek.
Mindenképp itasd meg, illetve ha lehet ne párizsit, hanem valami táplálóbbat adj neki. Kis húst, rizst, zsírt, tojást, túrót, hasonlóakat.
Nem tudom elszállásolni..
Nem tetszik itt senkinek sem..Megszakad a szívem,megetetem egy kis kenyérrel,meg tejjel,de többet nem tehetek,remélem kihúzza a reggelig..Am szigetvári vagyok,közeli állatvédő szervezet van erre-fele?
Ne áltasd magad, tehetsz nem is keveset. Mentsd meg az életét, vagy élj azzal a tudattal, hogy miattad hal meg a hidegben, tehát te leszel a gyilkosa! Az a kutya valamiért a te házadat választotta, nálad kér oltalmat, védelmet, szállást egyetlen éjszakára, soha ne tudd meg milyen az amikor 5 perc alatt segíthetnének neked, de ott hagynak szenvedni mert kényelmetlen lenne segítséget nyújtani.
Ha ennyire félted a házad, enged be az előszobába, vagy a fürdőkádba, telefonálj az állatorvosi ügyeletnek, vagy bármelyik állatmenhelynek. Tegyél ki f..book posztot, hátha az ismerőseid között akad egy ember, aki elgondolkodik arról, mit jelent életet menteni és nem eldobni. Csöngess be a szomszédaidhoz, vidd kutyapanzióba egy éjszakára. Hívd fel az összes ismerősödet és barátodat és kérdezd meg, hogy mit tennének meg érted és gondolkodj el a kapott válaszokon!
Túl sok mindent tehetsz és kell is tenned, ha ember vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!