Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a teendő? (Kiskutya)

Mi a teendő? (Kiskutya)

Figyelt kérdés
Itt nyöszörög egy kiskutya az ajtónk előtt,nincs szívem kirakni a hidegbe..de mennie kell,hívjam a menhelyről az embereket holnap?
2015. jan. 13. 19:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Anyukád elég szívtelen, ha EGYETLEN éjszakára se hajlandó hajlékot biztosítani egy ártatlan kis életnek!

Próbáld meg az orvost, de nem tudom, túléli-e, mivel teletömted olyan ételekkel, amiket írtunk, hogy NE adj neki! Hívj orvost, hátha tud segíteni az elhelyezéssel kapcsolatban, biztos ismer állatvédő szervezeteket, vagy menhelyeket.

2015. jan. 13. 20:15
 12/19 anonim ***** válasza:
Misina Állatvédő Egyesület, Pécs: 06-20-217-3653
2015. jan. 13. 20:16
 13/19 A kérdező kommentje:
Elhelyezzük egy ismerősnél,és holnap visszük az állatorvosi klinikára... :)
2015. jan. 13. 20:30
 14/19 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy megoldódott :)
2015. jan. 13. 20:31
 15/19 A kérdező kommentje:
Huhh..nem gondoltam volna,hogy ez velem megtörténhet..De azt se gondoltam volna,hogy anyám hagyja megfagyni a szerencsétlen kiskutyát... :( Am Stadford,vagy hogy írják. :) De szép kiskutyus. :)
2015. jan. 13. 20:56
 16/19 anonim ***** válasza:
Stafford :)
2015. jan. 13. 21:08
 17/19 A kérdező kommentje:
Igen az. :) Köszönöm. :)
2015. jan. 13. 21:09
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Majd írd meg, hogy mi lett a kutyussal.

Egyébként érdekes, amíg nem volt kutyánk, édesanyám is teljesen közömbös volt irántuk. Mármint ő maga most sem tartana, de most már ő is látja, hogy milyen "sok" rejtőzik a kutyákban, hogy ők ugyanúgy fáznak és félnek és éheznek, mint mi emberek. Kizártnak tartom, hogy mostani eszével képes lenne kint hagyni egy kutyát.

Remélem egyszer édesanyád is megtapasztalja ezt :) Rád meg büszke vagyok, örülök, hogy törődtél a kiskutyával!

2015. jan. 13. 22:25
 19/19 A kérdező kommentje:
Reggel,azaz ma adtunk neki ételt a barátnőmmel,ő otthonról jött,mielőtt mentünk volna suliba,hozott még neki pokrócot,meg jó bundás kabátot..Én vittem le rizsát,meg bele vágtam virslit,meg vizet,csak úgy ette a kiskutya,annyira aranyos volt,és a barátnőmnek is egyből megtetszett,szimpatikus kutyus volt.És utána lefeküdt a pokrócra,kicsit még nyüszített,de elhallgatott.Majd haza jöttem suliból,el kéretőzött a barátnőm is,meg én is,rohantunk hozzánk,de kiszökött a kiskutya... :( Volt egy kis rés,és azon kipréselte magát,pedig raktam egy dobozt a lyukhoz,jó nagy rönkökkel megpakoltam a dobozt,de eltolta,pedig nagyon gyenge kutyus volt,és nagyon szomorúak voltunk a barátnőmmel,mivel még többet akartunk rajta segíteni... :(( És kerestük,de sehol se volt,utána kérdezgettem,és azt mondták,hogy délelőtt hallották nyüszíteni és ennyi...Nagyon elkeseredtünk,de legalább az éjszakát sikerült megoldanunk neki..és egy kicsit ez is boldoggá tett,de ha eltudjuk vinni az orvoshoz,akkor nagyon szép élete lehetett volna,így meg nem tudjuk,hogy hova került.... :'( 7# köszönöm,hogy leírtad ezt ide,mert ez után a szöveg után kedzem el gondolkodni,hogy milyen ember leszek,ha egy ilyen ártatlan állatot hagyok megfagyni..és azonnal cselekedtem,de ez se volt elég...de remélem,hogy szegény kis Pocak jó gazdit talál... :(
2015. jan. 14. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!