Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Francia országban tényleg...

Francia országban tényleg esznek kutyákat? Ha igen akkor nagytestűt vagy kistestűt? Pl. :a mini - yorkie terriert megeszik?

Figyelt kérdés

2015. jan. 29. 06:27
1 2
 11/17 anonim válasza:
45%

Elképzelhető, hogy a franciaországi bevándorlók (pl arab származásúak) esznek lóhúst, de Julianna már nagyon alaposan felvázolta a helyzetet, hogy kutyát biztos, hogy nem. Én is mikor kint voltam lehetetlen számba menne, hogy vki kutyát egyen. Biztos, ha kiderülne botrányba fulladna.

Egyébként a világon a legtöbb pénzt házikedvenvekre Európában költik és azon belül is Franciaország dobogós helyen áll.

2015. jan. 29. 13:42
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésre a válasz: nem!

Az előttem szólóknak (is) írnám, hogy lókolbász jelenleg is kapható itthon is! Mivel nincs nagy piaca ezért nem kapni mindenhol.

2015. jan. 29. 14:55
 13/17 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Megnyugtattatok mert Mini yorkink van, és tavaly nyáron kölykei születtek, akit egy kereskedő (persze legálisan) kivitt Franciaországba eladni. Baj csak az volt, hogy az egyik régi tanárom azt mondta, hogy:

-Csak nehogy egy étteremben végezzék!

Amúgy is valószínűtlennek tartottam, hogy megeszik őket, de akkor belegondoltam, hogy mi lenne az én drága Macikáimmal... De most már megnyugodtam!

2015. jan. 30. 17:53
 14/17 anonim ***** válasza:

A tanárod vagy tényleg hülye, vagy csak meg akart ijeszteni, de nem értem, miért.

Most néztem utána: egy mini-yorkshire kölyök ára 700 és 900 euro között van, kicsit drága lenne a menü, ha megennék őket!

De azért csodálom, hogy ennyire naív vagy, és bedőlsz ilyen rosszindulató meséknek... :-(

2015. jan. 30. 18:55
 15/17 anonim ***** válasza:
63%
Én meg azt sajnálom, hogy a "mini yorkitoknak" azért kellett ellenie, hogy el tudjátok adni a kölykeit külföldre.
2015. jan. 30. 19:58
 16/17 anonim ***** válasza:
51%
Megnyugodtál? Ugyan miért? Tudod te, milyen körülmények között szállítják nagyüzemben külföldre a kutyákat? Jó, ha a felük odaér, a többi elpusztul. Sose fogod megtudni, hogy kinél vannak, jól bánnak-e velük, meg egyáltalán, élnek vagy halnak a szaporított beteges "mini" kutyáid. Ez neked megnyugtató?
2015. jan. 30. 20:03
 17/17 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem igaz, mert tudom hogy kihez kerültek kép is van róluk,és nem nagyüzemben vitték ki, 6-8 KICSIT kutyát vitték, és mind odaért....
2016. febr. 25. 18:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!