Francia országban tényleg esznek kutyákat? Ha igen akkor nagytestűt vagy kistestűt? Pl. :a mini - yorkie terriert megeszik?
Elképzelhető, hogy a franciaországi bevándorlók (pl arab származásúak) esznek lóhúst, de Julianna már nagyon alaposan felvázolta a helyzetet, hogy kutyát biztos, hogy nem. Én is mikor kint voltam lehetetlen számba menne, hogy vki kutyát egyen. Biztos, ha kiderülne botrányba fulladna.
Egyébként a világon a legtöbb pénzt házikedvenvekre Európában költik és azon belül is Franciaország dobogós helyen áll.
A kérdésre a válasz: nem!
Az előttem szólóknak (is) írnám, hogy lókolbász jelenleg is kapható itthon is! Mivel nincs nagy piaca ezért nem kapni mindenhol.
Köszi a válaszokat! Megnyugtattatok mert Mini yorkink van, és tavaly nyáron kölykei születtek, akit egy kereskedő (persze legálisan) kivitt Franciaországba eladni. Baj csak az volt, hogy az egyik régi tanárom azt mondta, hogy:
-Csak nehogy egy étteremben végezzék!
Amúgy is valószínűtlennek tartottam, hogy megeszik őket, de akkor belegondoltam, hogy mi lenne az én drága Macikáimmal... De most már megnyugodtam!
A tanárod vagy tényleg hülye, vagy csak meg akart ijeszteni, de nem értem, miért.
Most néztem utána: egy mini-yorkshire kölyök ára 700 és 900 euro között van, kicsit drága lenne a menü, ha megennék őket!
De azért csodálom, hogy ennyire naív vagy, és bedőlsz ilyen rosszindulató meséknek... :-(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!