Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutya lenne ideális...

Milyen kutya lenne ideális lakásba? (Nekem)

Figyelt kérdés

Szeretnek kutyát vásárolni idővel, 15 éves vagyok. Volt már egy keverék közsepes termetü kutyánk, aki most már 1,5 eve meghalt. A szüleim is most mar megengednenek egy sajat kutyat nekem. Lakasban elunk, es nem tudom milEn kutya lenne az ideális. Nagyon kicsinkutyat nem szeretnenek . Tehet ilyen szobakutyát. De lakasba nagy testu kutya sem lenne jo. En legszivesebben olyan kutyat szeretnek ami azert megvan a lakasba de nem kistestu es nem is nagytestu. Illetve lehet vele foglalkozni komolyan, ertelmes falyta.

Milyen falytát javasoltok?

#kutya #kutyafajta #tartás #kutyatartása
2015. jan. 28. 14:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Bull típusút ne akarj! A nevelésük, szocializálásuk nagyon nem egyszerű, tapasztalt, erős kéz kell ezekhez a kutyákhoz!

Ha fajtatiszta kutyát akarsz, akkor arra számíts, hogy min. 100.000 ft lesz csak a vételár. Szaporítót pedig természetesen ne támogass. De azt írod, hogy nincs igazi kedvenc fajtád, így a menhelyeket javaslom én is! Egy fiatal kamasz kutyánál már z is látszódik, hogy kb mekkora lesz, milyen lesz a mozgásigénye, mennyire okozhat gondot a nevelése.

2015. jan. 28. 18:33
 12/13 neige ***** válasza:

Ha tetszik a bull típus, válassz Francia Bulldogot vagy Angolt. Nem ajánlom egy 15 éves, bizonytalan (ismeretlenek véleményére hagyatkozol, mondják meg, hogy legyen jó neked!), kedvességre hajlamos lánynak a staffordshire-t vagy pitbullt. Sok akaraterőt és türelmet igényel, a szocializációja pedig elengedhetetlen.Más kutyákkal dominanciára hajlamos, átlag egy gazdás kutya.Ahhoz, hogy lakásban megmaradjon, a napi háromszori sétának legalább 2 órásnak kéne lennie..

A menhelyes kutyusoknak az az előnye, kipróbálhatod, melyik mennyire fogékony, mit szeret, hogyan viselkedik más kutyákkal, mennyire nyugodtan sétál..

Nem elsősorban a fajta a lényeg, hanem az energiaszint.

Válassz alacsony igényű kutyust, remekül el lesz lakásban.

2015. jan. 28. 23:32
 13/13 Csokiskeksz2121 ***** válasza:
Szerintem egyértelműen menhely.Egy nagyon megbízható hely a Noé Állatotthon.
2016. febr. 21. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!