Félek hogy nem fogja elviselni a kicsit. Hogy szoktassam majd őket össze?
Figyelt kérdés
Van egy német juhászom 2 éves. Anyám párjának van egy goldija ő már idősebb 6-7 éves. Anyám párjának az anyukájának (:D) van egy kan palotapincsije és tavasszal viszik fedezni és kapunk majd egy kiskutyát. A goldival nincs gond a pincsivel együtt lakik. Az én német juhászom miatt aggódom, mert nagyon harapósan játszik és még nem találkozott kölyökkel és hajlamos elengedni a gyeplőt és engedni magának, hogy picit erősebben is harapjon. És persze nagyon féltékeny is.
Szóval én már így előre félek és nem nagyon tudom, hoggy majd hogyan szoktassam őket össze.
2015. jan. 27. 20:51
1/4 anonim válasza:
Vidd el kutyaiskolába! Ha nem tudják megnevelni, ne vigyetek oda új kutyát, mert csak balhé lesz!
2/4 anonim válasza:
Fantasztikus család. A kutyát nevelni és szocializálni az fárasztó, de persze legyen tökéletes magától! Emellett még szaporítotok is. Pff...
3/4 A kérdező kommentje:
Kedves 2.! Nem tudsz te semmit! Legalább a kérdésre válaszolnál!
2015. jan. 28. 17:02
4/4 anonim válasza:
Igaza van. Ha a kutyának nincsenek egészségügyi szűrései, törzskönyve, és nincs tenyésztési engedély, szaporításnak minősül, ami felesleges. Ennyi erővel fogadhatnál örökbe a menhelyről is. Nem lehet tudni, mit örökít tovább az apa és az anyakutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!