Hogyan szoktassam szobatisztaságra?
4 hónapos Shiba Inu kan kutyusom van, a szobatisztasággal hatalmas problémáim vannak és a család már nem igen tolerálja...
Napirendel dolgozok vele mindig ugyan akkor viszem ki, 30 perces sétákra (lefekvés előtt csak pisilni viszem ki). Evés után fél óra múlva is kiviszem. Kint elvégzi a dolgát de amint bejön fél óra múlva már be is csinál.. Nem tudom mit tehetnék, elég makacs fajta de már alig kaptunk haladékot . (a másik kutyánk 2 hét alatt megtanulta a szobatisztaságot) . Pelenkát nem használja.SOS!
Lefáradással nincs sok baj mert szoktunk kocogni hisz olvastam,hogy most épül az izomzata :)
Bent megszidom, rákoppintok kint jutalom falatott kap de mégse már 1 hónapja próbálom.
A pelenkát nem hajlandó használni.
Esetleg valami tanács ezzel a fajtával? utána olvastam, tenyésztőtől vettem ő is elmondott mindent de nagyon makacs. Az normális,hogy nem jön oda soha csak messzebb leül tőlem?
Gondolkoztam már bentlakásos kutyaiskolában is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!