Első kutya fiú vagy lány legyen?
A kutya tüzelését meg lehet szüntetni ivartalanítással. :)
A neme igazából mindegy, de a szukák nyugodtabbak szoktak lenni. Miért ezeket a fajtákat nézted ki? :D :D
Bocsi, félreolvastam :D Szóval labrador... hát van olyan orvos, aki tüzelés előtt, van, aki az első tüzelés után ivartalaníttatja. Szerintem jobb az első tüzelés után.
Fogalmam nincs, mennyibe kerülne, de érdemes az ivartalanítási akciókat nézni, sokszor vannak akciók, ha szerencséd van, kifogsz egyet :)
Nekem mindig is szuka kutyáim voltak,és lesznek is vmiért én hozzájuk ragaszkodok. Szóval kutyák terén eléggé szuka párti vagyok. Meg elvileg sokkal simulékonyabbak,könnyebben kezelhetőek. Én ezt nem tudom megcáfolni mivel egy kanom sem volt még.Így nincs viszonyítási alapom.
Viszont könnyen kezelhető fajták közül szerintem mindegy milyen nemű. Dominánsabb fajtáknál roti,német juhász, stafford, kau ott inkább a szukát javasolják,hogy velük egyszerűbb.
De ez függ milyen a kutya jelleme.Lehet domináns szukát is kifogni. De egy jó,lelkiismeretes tenyésztő mindent elmond és ő látja melyik az alomból a kevésbé domináns stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!