Van egy közepes termetű 5 éves keverék lány kutyám. Kb fél éve lett ivartalanítva. Helyrejött szépen, eszik is szaladgál is de mostanában váladékozik a nemi szerve. Néha átlátszó fehéhes, néha pedig sárgás folyadék távozik belőle. Mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
2014. dec. 9. 08:04
1/9 Andizsuzsi válasza:
Mit jelent konkrétan az ivartalanítás? A méhét is eltávolították, vagy csak a petefészkeket?
2/9 A kérdező kommentje:
A méhét is úgy tudom.
2014. dec. 9. 08:48
3/9 anonim válasza:
Az, hogy még nem mutattad meg állatorvosnak, semmi más. A kutyának akármelyik testnyílásából folynak ilyen dolgok, az nem normális, betegség jele, és orvosi kezelést igényel.
4/9 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, hogy az itteni állatorvos miatt majdnem elpusztult a kutyám. Az ivartalanítás egy rutinműtétnek számít, de mégis olyan komplikáció lépett fel, hogy 3szor leállt a szíve a kutyának és ha anya nincs bent (egészségügyi dolgozó) akkor nem tudtam volna élve hazavinni az imádott kutyusom. Sőt ezek után hallottam még pár ismerősömtől, hogy volt akinek bele is pusztult a kutyája ugyanebbe a rutinműtétbe ennél az orvosnál. Mi vidéken lakunk, és elég messze van másik orvos. Azért tettem fel itt a kérdést, mert reméltem hogy tudtok valami tippet adni amivel esetleg nem kell állatorvoshoz fordulni, mert ezek után nem nagyon bízok meg bennük. Remélem meg lehet érteni. Köszönöm:)
2014. dec. 9. 09:15
5/9 anonim válasza:
Az a baj,hogy hiába adnánk tippet,hogy mi lehet a baja,távgyógyitók nem vagyunk...És gyógyszert se tudunk felirni...De valamilyen gyulladásra gondolok. Szerintem vidd vissza az orvoshoz, meg nem fogja megint műteni, gyógyszert csak tud irni! Szerintem antibiotikum kéne. Mennyi ideje műtötték?
6/9 anonim válasza:
Bármilyen váladékozás orvost igényel.Ha a helyi rossz,elviszed máshova.Gyatra orvos ugyanis nem segít,hanem csak ront rajta.Az meg nem mindegy,van e mėhe vagy sem.Ha a műtėtnél nem távolították el,lehet gennyes méhgyulladása.Ha imádod a kutyád,nem viszed kontárhoz és kész.
7/9 A kérdező kommentje:
Fél éve lett műtve, és kivették a méhét is.
2014. dec. 9. 15:28
8/9 anonim válasza:
Simán lehet valami hüvelyi fertőzése, amihez szintén orvos kell. Felülsz vele egy buszra és elviszed messzebbre, vagy hívsz taxit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!