Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van egy agár kutyám. Most...

Van egy agár kutyám. Most vettük. Valaki tud segíteni, mivel etessem? Mi a legtáplálóbb?

Figyelt kérdés
2010. febr. 8. 18:47
 1/9 anonim ***** válasza:
Az agár fajta kutyák vékonyak,oda kell figyelni a táplálkozásukra. nem szabad elhizlalni. vannak kutya csontok ami tisztitja és megvédi a fogakat. sokat kell mozogni vele. gagyi kutyatápokat ne adj neki. Royal Canin a legjobb száraz kutya eledel(fajta szerint). tehát az lehet lenn neki egész nap. húst esetleg más kajcsit csak este séta előtt adj neki. mindig legyen friss vize:)sokat szeretgesd
2010. febr. 8. 18:55
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem kell ehhez a márkához ragaszkodnod, az biztos hogy ez az egyik legdrágább forgalomban lévő táp, azon vitatkoznék hogy a legjobb is-e. Nekem a csúcs a Hill's, de mindenki a sajátjára esküszik. Amég el nem éri a kifejlett kort tényleg megéri szuperprémium táppal etetni, utána vehetsz neki kicsivel olcsóbbat, mondjuk Acanat vagy Orjent. Hirtelen más nem jut eszembe, mert mi ezekkel etetjük a felnőtteket. A helyes táplálással sok későbbi kellemetlenséget el tudsz kerülni.
2010. febr. 8. 19:00
 3/9 Winner of Royal Hill ***** válasza:

Royal,Pro Plan,Pro Pac,Hill's,Eukanuba a legjobb minőségű száraztápok.

Nyugodtan kaphat husit is tésztával,rizzsel,zöldségekkel!DE!

Séta előtt soha ne kapjon enni. Evés után min. 2 óra pihi.

Mindig az életkorának megfelelő táppal kell etetni,erre figyelj oda. És szuperprémium táp mellé soha ne adj vitamint,CA-ot mert több kárt csinálsz mint hasznot!

2010. febr. 8. 19:11
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
igen is séta előtt kell megetetni...evett és utána rá 20-30percre nyugodtan lehet vele menni. Én irtam az első komit. nekünk nagyon bejött a royal canin mert életkortól van. ;)
2010. febr. 8. 19:43
 5/9 Winner of Royal Hill ***** válasza:

19:11-es vagyok!

Séta előtt nem etetünk, ugyanúgy ahogy mi sem eszünk edzés előtt. Erről ennyit.

2010. febr. 8. 20:34
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat:D

Hát ..próbálkozom:)

2010. febr. 9. 17:51
 7/9 Akiteki ***** válasza:
94%

Agarasok legtöbbje Acanát etet. Nekem nem vált be, mi Eukanubával tömjük.:)

A tenyésztő nem adott hozzá utasítást, hogy mit egyen?

2010. febr. 10. 00:02
 8/9 anonim ***** válasza:
sztem este te sem zabálod tele magad lefekvés előtt tehát nyugodtan ehet esti séta előtt;)
2010. febr. 21. 16:00
 9/9 Winner of Royal Hill ***** válasza:
79%

Látom itt megint túl sok az okos!

A nagyobb testű,mély mellkasú fajták egyik velejárója a gyomrot tartó szalagok gyengesége. A gyomor felfüggesztése nem a legjobb. Egy teli gyomor egy hirtelen ugrásnál,vagy egy hirtelen sprintnél nagyon gyorsan át tud fordulni. Ebbe a kutya belehalhat,ha nem kerül időben orvoshoz!

De azért ti csak etessétek a kutyáitokat séta előtt! Én utána etetek és képzeljétek teli gyomorral mennek aludni.

Üdv: egy óriásos

2010. febr. 22. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!