Mivel etessem? (lent)
Én Whiakas alutasakos macskakajával etetem a csivavámat, meg pedigree száraz táppal. Meg néha egy kis Whiskas macskatej.
Amúgy szerintem a Pedigree jó.
68% os válaszoló vagyok
ja és más nem jó nekik
húúú valaki itt nagyon ki van akadva a drágább, jobb minőségű tápokra!:D:D
nekem, közép-ázsiaim van, nagyon oda kell figyelni a nagytestű kutyák kölyökkori táplálására.
régen ezek a kutyák rendesen mozgatva voltak, és ahogy nem volt hill's meg acana sem, nem volt tesco táp sem.
(én vettem már olyan olcsó tescós tápot, hogy konkrétan trágya szaga volt.)
Ezek a kutyák nagyrészt tejsavót kaptak, egy kis maradékot (de ugye akkor még nem volt olyan, hogy tartósítószer egy élelmiszerbe,...), meg ha elhullott egy állat, akkor azt.
választhatsz, hogy vagy főzöl külön a kutyádnak (ehhez vannak külön speckó könyvek, amikből pontosabb infót kapsz, mint amit én itt elő tudok halászni a fejemből), vagy én a Happy dogot vagy az Acanát ajánlom, így a kutyád tutira a megfelelő arányban kap mindent, ami a növekedéséhez kell...
Így rengeteg kellemetlenségtől vagy akár komolyabb bajoktól kíméled meg magadat és a kutyát is.
(+ vitamint, kálciumot ne adj neki, mert olyan csontkinövése lesz, hogy csak lesel... a kölyök szervezete még nem tudja kontrollálni, hogy mennyi kálciumot szívjon fel pl.)
jó kutyázást!:)
(ja, és ez a Happy dog vagy Acana elég az első évben, utána szépen áttérhetsz mondjuk Dog chowra...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!