Legjobb hazai munka border collie kennel?
Bordermania? :D Szerintem annál show vonalúbb kennel nem sok van.
Attól függ, hogy mit szeretnél a kutyáddal, kérdező.
A Poseidon, Blessed Borders, esetleg Wixtra kennel, From Camilland's kennelek például jók.
Én is tőlük szeretnék kutyát venni.
Mit hallottál róluk?
Nekem is leírnád privátban?
A Wixtra kennelben most volt alom, így gondolom egy ideig nem lesz újabb. Sajnos az árakban nem vagyok jártas.
A show vonalú kennelek között is vannak jók, bár a Bordermaniaról én is hallottam jót is, rosszat is.
Tényleg attól függ mire kell a kutya. :D
Camilland's kennelnél terelésre vannak nagyon jó kutyák, viszont ahogy én láttam a kutyáikat, másban (agility frizbi) nem annyira jeleskednek, de terelésben tényleg nagyon jók.
Blessed bordersnél agility, frizbi, terelés a fő irány, tekintve, hogy munkaborderek, ismmerek onnan kutyát, nagyon jó agilitys, és a terelő ösztöne is nagyon jó. :)
Bordermania újabban tényleg nagyon a show irányba ment el, azért nagyot néztem, mikor volt egy olyan kutyájuk, aki kisebb volt majdnem a pumimnál, és formára is elég torz volt. De ott is vannak jó munka borderek, vagy hát régebbi almokból ismerek tőlük jó munkabordert is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!