Border collie kennel?
Tudnátok nekem olyan magyar kenneleket mondani, ahol jó idegrendszerű, pörgős, sportra/munkára orientált borderek vannak?
Én a Border Northwest Hungary-t nézegetem egy ideje, róluk esetleg valaki tud mondani valamit?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Nekem a favoritom most ahonnan én szeretnék a Lucky Summer.
Northwestről nincs tapasztalatom. A Roys nevű kanjuknak alomtesóját ismerem. Király kutya. Illetve a Dys nevű szukának szintén alomtesóját - aki úgyszintén tetszetős, bár nem kéne. Az nem tetszik h nagyon sok almot hozott le ettől a kantól és a Queen (akinek az apja masszív show vonal) és Dys nevű szukáktól is... nem igazán érzem, h mire fel, mert a kutyák nem olyan kezekbe kerültek, ahol tényleg kamatoztatni tudnák a képességeiket - így meg nekem csak mennyiségi érzésem van.
Hát mondjuk azt én is furcsállom, hogy egy 3 éves szukának már ennyi alma volt... Viszont Roys (aki a jövő nyárra tervezett alom apja lesz) nagyon szimpatikus, jók az eredményei, meg testalkatra is mondhatni ez az "ideálom" a borderekben... Csak Dys (aki az anya lesz, megint) kicsit kevésbé jön be, meg neki az ősei között vannak olyanok akik nekem eléggé show vonalúnak tűnnek... ezért vagyok bizonytalan még.
Köszönöm a választ!
Én érdeklődtem és jövőre lesz alom, lehet h mindkét szukától - bár a tenyésztő még nem tudott biztosat mondani, mivel sportkutyák és neki a sport az első, így ha kijutnak valami nagyobb versenyre, akkor az az első nekik. De várok :) Esetleg kérdezd meg. Melyik kutyát ismered? Én még nem találkoztam velük sajnos :(
Ez az alom amit nézel nem lesz rossz, csak ahogy csak nekem az visszatetsző ahogy csinálja az ember. Egyébként ha ismered a Lucky Summeres kutyát, akkor valószínű tutod ki az a Tráj Tamás - az ő kutyája Roys alomtesója.
Tényleg? Ezt jó tudni... szerintem mindenképp érdeklődök majd akkor a Lucky Summernél is. Egyébként Lucky Summer Zent, vagyis Tacot ismerem a Z alomból.
Köszi a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!