Kamillás baba krémtusfürdővel megfürdethetem a hat hetes kölyökkutyámat?
Figyelt kérdés
2015. jan. 21. 17:09
11/18 anonim válasza:
Tán ekkora putriból hoztad, hogy fürdetni kell? Gratulálok...
12/18 ödi2 válasza:
Fogj egy kevés szódabikarbónát és dörzsöld alaposan a bundájába,mint egy száraz sampont...
Aztán alaposan keféld át a bundáját és kész...! :-)
Szagtalanít,ápol,fertőtlenít. Ugyanakkor nem irritáló,de garantáltan hatásos. Én mindegyik kutyámon használom,pedig nem kicsik,fürdetni csak nyáron szoktam őket.
13/18 anonim válasza:
Vagy csak hazudta a szaporító,hogy fürdette.
14/18 anonim válasza:
Nem szabad megfürdetni egy ekkora kutyát, de egyébként normális esetben később sem kell. Ha mégis muszáj, akkor kutyáknak való samponnal.
15/18 anonim válasza:
Nem,max nagyon jó minőségű kölyök kutyasamponnal.
16/18 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz, fürdettünk mi is a menhelyen nyakig szaros kölyköket kétnaponta, sokkal kisebbeket is, és túlélték. De azért ne szokj rá, lehetőleg fürdesd ritkán, és akkor is kutyasamponnal.
17/18 anonim válasza:
Ja, és ha már emberi sampon, akkor legjobb a WU2 vagy a babasampon (nem a márkára értem, hogy babáknak való cuccra), az ilyen hiperszuper krémizéket igyekezz kerülni, valójában neked sem jó az, de a kutyának még kevésbé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!