2 kutyusunk van, persze sok kutyaszőrrel. Jön a baba elég hamarosan. Hogy lehet minimalizálni a kutyaszőrt? Az állandó takarításon kívül, (fotel, rekamié, ilyesmi tisztán tartására is gondolok). Szőnyeg már rég nincs.
A macskámnál a Furminator nevű kefe jöött be. Kb. 2 hónapig alig hullik a szőre, ha rendesen ki van vele fésülve.
Kutyusra is van.
ja, szintén baba mellett van és még az ikeában kapható szöszleszedő hengert is használom a kárpiton + szárítógép is mindent kifúj a ruhákon maradt macskaszőrt is.
A Furminátornak nézz utána, mert tényleg nagyon jó.
Nekünk is van kutyusunk, és kisbaba is.
Van a Baba szobaja amibe elvileg nem mehet a kutyus, es a jatekokat polcon/dobozban tartjuk ahol a kutya nem.ferhet hozzajuk. Semmifele problemank nem volt! ;)
"Hogy lehet minimalizálni a kutyaszőrt?"
"alig hullik a szőre"
A szőr az szőr mennyiségtől függetlenül. Én még vendégségbe se szívesen megyek kutyás, macskás lakásba, nem hogy a gyerekem olyanba nőjön fel.
ma 19:39
Akkor mi a fenéért kellett ide írnod? Nem a kérdésre válaszoltál. Továbbra is kerüld el szépen a kutyásokat és akkor megnyugszik a lelked.
ma 21:03
De válaszoltam a kérdésre, csak tanulj meg a sorok közt olvasni!
A kutyásokat nem kerülöm el, mert vannak kutyáim, és ha nem lennének, akkor se sok közöd lenne hozzá, hogy hova írok.
3 kutyám van, de ahogy már írták fentebb: "A kutya-macska helye kint van."
Én osztom ezt a véleményt. Ha még újszülött, kisgyerek is van, akkor hatványozottan igaz ez.
Tehát : Hogy lehet minimalizálni a kutyaszőrt?
Nem kell beengedni a kutyákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!