2 kutyusunk van, persze sok kutyaszőrrel. Jön a baba elég hamarosan. Hogy lehet minimalizálni a kutyaszőrt? Az állandó takarításon kívül, (fotel, rekamié, ilyesmi tisztán tartására is gondolok). Szőnyeg már rég nincs.
9-es! Egyet értek veled. hiába fröcsögnek a többiek. Csodálom is,hogy az én korábbi hozzászólásomat nem oltották még le:D. Én sem teszem be a lábam kutyás,macskás lakásba,még családon belül sem. A kutyát hiába oltatja valaki,ha a seggét nyalja,ami szaros vagy az utcán más köpésébe,hányásába vagy kutyaszarba lép,azt szépen viszi a lakásba be :D. Az meg különösen undorító,mikor valaki a gyerekét a kutyával nyalatja,hogy jaj de édes.
Az állatot nemcsak akkor és úgy lehet szeretni,hogy összefekszünk vele..A kutsának szaga van,akármit is mondjanak a többiek. Amikor a munkám miatt kutyás család gyerekét hozzák hozzám,igenis büdös kutyaszaga van a gyereknek,pedig amúgy tiszta és rendezett.
Kicsit furcsa ez a szokás itt az oldalon,hogy szabadon véleményt lehet nyilvánítani,mégis,ha a kérdezőnek, vagy valamelyik hozzászólónak nem tetszik a válasz,akkor megy az ugrálás....
Inkább menjünk 9-es a tisztasági-fórumba :D
"Figyelj utolsó! A kérdezőnek van két kutyája."
De azt is írta, hogy "kinti-benti tartású", tehát van lehetősége kint tartani. Nem egy panellakásban vannak összezárva a kutyákkal, és nem azt mondtam, hogy el kell altatni a kutyákat! Semmi bajuk nincs a kutyáknak kint sem, és azzal, hogy bent tartjátok, nem a kutyáknak tesztek jót, hanem a kis lelketeknek.
Nem feszültséget gerjeszteni jövök ide, csak leírtam a véleményemet. A feszültséget azok keltik, akiknek ez nem tetszik, pl. Te.
A Kérdező szó nélkül tudomásul vette, hogy van ilyen vélemény is, tehát Neked is ezt javaslom. ;)
Nekem lakásba élt együtt a kutyám a gyerekeimmel :) Sose volt semmi bajuk,pedig számtalanszor együtt is aludtak. Volt,hogy a kádban előbb bent volt a kutya,mint ahogy a gyerekkel oda értem volna :P :D A kutyának nem volt kutya szaga,mert az etetésen múlik ,hogy milyen szaga van. C.r kajától persze,hogy a kipárolgása is büdös. Ne legyetek már szemellenzősök! Az ember leül a buszon,meg fog mindent,köpköd az utcán,és cigizik ! bokrokba c.rik amíg a gyerek a játszótéren játszik,meg a gyereket is oda viszi. Akkor miről is beszélünk ?? STB ::::
Több fésülés megold mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!