Vettünk kutyát, de kiderült, hogy allergiás vagyok?
Pff... Már bocs Kérdező, de a szüleid ritka férgek... Lezsarják, hogy mi lesz a kutyával meg hogy majd megszakad érte a szíved, csak a pénz, csak a péééééééénz, hát a PÉNZ a minden! Undorító! Ez a legnagyobb bajuk komolyan, hogy a 20 ezer forint helyett csak 10-et kapnak vissza? Aztaqurva, hát nem irigyellek, hogy ilyen családba születtél. Ez meg hogy a "gyógyszer nem egészséges" fogadok azért mondták, hogy nehogy pénzt kelljen költeni a gyógyszerre.
Én tuti fognám a cókmókomat meg a kutyát, aztán viszont nem látásra!
Tegyetek egy szívességet a kutyának: ivartalanítsátok ha az eladása mellett döntötök. Úgy legalább a szaporítóknak értéktelen lesz. Ha kell fizesd ki saját zsebből, vagy kérd szülinapodra, névnapodra, karácsonyra, nyuszira 3 évre előre és 2 évre visszamenően.
"A gyógyszerre azt mondták,hogy nem,mert nem egészséges gyógyszert szedni." Én nem akarok beleszólni a családi életetekbe, de ezt nem az orvosnak kellene eldöntenie? Ha nem tudtad, hogy allergiás vagy, érdemes lenne elcsúsznod egy pulmonológushoz és alaposan kivizsgáltatnod magad, mert lehet, hogy van ott még, ahonnan ez is jött. (Megjegyzem, gyógyszeres kezelés mellett is erősen ellenjavallt allergén háziállatot tartani.)
Ha ekkora szar a szüleid hozzáállása a háziállatokhoz, akkor csináld azt, amit én: csak olyan állatot veszel magadhoz, aminek az ellátását, váratlan kiadás esetén is!!, saját zsebből meg tudod oldani. (Nekem spec halam van. Meg allergiám, ha nem derült volna ki :))
Az egyik ismerősöm macskára allergiás és van nekik kettő.
Amikor hozzákerült akkor derült ki, hogy mi a problémája, de szedett alkalmanként valami allergia ellenes készítményt és azóta nem okoz neki problémát. (6 éve)
El nem múlt de nem szenved tőle napi szinten sem.
Hát nem tudom, ha valóban igaz amit leírtál a szüleidről roppant nehéz életed lehet. Azt sem tudom hány éves vagy de ideje lenne a sarkadra állnod mert mire hármat pislogsz te is ilyenné válhatsz mint Ők!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!