Vettünk kutyát, de kiderült, hogy allergiás vagyok?
Megpróbálhatod eladni, kérdés, hogy megveszik-e, van-e hozzá gerinced és hogy ha meg is veszi milyen az akihez kerül.
Add oda a fajtamentőknek és ez volt a tanulópénz, ha meg szüleid annyira tajtékzanak szépen kifizeted neki a kutyára költött pénzt, akár a spórolt zsebpénzedből akár diákmunkával.
" Azért nem szeretném fajtamentőkhöz,mert a szüleim már így is mérgesek,hogy ennyi lett rá költve,hogy legalább pénz legyen visszakapva"
A fajtamentőkhöz ingyen odaadhatod! Amúgy nem értem, mi miatt mérgelődnek: a vételár miatt? Nem egy százezres kutyáról beszélünk. Arról nem is beszélve, hogy gerinctelenség lenne szaporítótól vett kutyát rásózni másra. Nem tudom, mennyire súlyos az allergiád, de ha gyógyszerrel karbantartható, akkor nem értem a kérdést sem.
És mennyire vagy allergiás rá? Mert én is az vagyok, és már 3 és fél éve van egy angyalom.
Fajtamentőknek add. Ha szaporító, akkor persze hogy nem adja vissza pénz. Am. én nem adnám el még ilyen esetben sem a kutyám.
A kutyád keverék, nem fajtatiszta! Mivel nincs semmi papír, ami igazolná, hogy spániel lenne, így nem lehet spánielként eladni! Csak az ostobák és felelőtlenek vesznek meg így kutyát. Most mondhatnám, hogy az olyanok, mint ti, hisz ti is ezt tettétek. De könyörgöm, egy vadi új kocsit is 20.000 ft-ért vennétek meg egy idegentől, papírok nélkül valami sufniban? Akkor kutyát miért? Pont ugyan így, ha már szaporítót támogattatok, ha már vettetek egy keveréket, akkor legalább annyi tartás és értelem legyen végre bennetek, hogy nem adjátok el akárkinek, aki fizetne nektek! A fajtamentők legalább normális gazdát keresnek neki, aki mondjuk nem szaporításra venné meg.
Egyébként a problémát sem értem. Én is allergiás vagyok a kutyaszőrre, mégis van két kutyám lakásban. Allergia gyógyszerekkel teljesen jól elvagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!