Ezeket a kutyákat lehet panelban tartani?
Figyelt kérdés
Bordeaux-i dog , Bullmasztiff , Rottweiler.70nm a lakás,naponta 3-szor reggel 5-kor fél órát, délután 15-kor 1 órát és 17-kor kb 2 órát tudnám sétáltatni.Reggel 6-tól kb 14-15-ig nem lennék otthon,de valamikor lenne otthon valaki aki vigyázhat a kutyusra.Az lenne a kérésem,hogy írjátok meg hogy miért lenne jó/rossz választás a fent felsorolt 3 kutyafajta.Normális válaszokat kérnék.A válaszokat előre is köszönöm!2015. jan. 20. 16:38
11/21 anonim válasza:
Honnan jött ez a baromság, hogy nagy kutyának nagy a mozgásigénye? Semmi köze a kettőnek egymáshoz!
12/21 catyst válasza:
Aki ismeri a kutyákat, köztudott;)
13/21 anonim válasza:
A terriereknek pl westie, jack russel nagy a mozgásigényük, a bullmasztiff meg egy lusta disznó. Az első kettő kistestű, a bullmastiff meg nagytestű. Szóval nem kéne általánosítani...
14/21 anonim válasza:
Oh, akkor tévesek az ismeretségeim.. Bocsi :)
Vicc.
15/21 A kérdező kommentje:
Amúgy én is úgy tudom,hogy a legnagyobb mozgásigényű kutyák inkább a kis-közepes kutyák.Na de azt szeretném még kérdezni, hogy egy Whippet(Kis Angol Agár) jó lenne nekem?Azt elfelejtettem írni,hogy természetesen nyár elején venném,hogy többet tudjak vele foglalkozni,sétálni míg kicsi.
2015. márc. 6. 14:19
16/21 A kérdező kommentje:
Ja, és szerintetek az áruk belefér max 110ezerbe?
2015. márc. 6. 14:25
17/21 anonim válasza:
Whippetek jók lehetnek :)
Gyorsan kiszáguldozzák magukat, aztán a kanapén döglenek :)
18/21 anonim válasza:
Véletlenül elküldte..
Szóval jó lehet, de az ő mozgásigényük sem túl nagy. Inkább rövid sprinteket vágnak.
20/21 A kérdező kommentje:
Mióta feltettem a kérdést azóta magamnak ami szóba jöhet a Labrador és a whippet,mondjuk a Whippet felé kicsit jobban húz a szívem.
2015. márc. 6. 14:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!