Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van okom aggódni?

Van okom aggódni?

Figyelt kérdés
Yorki kutyámnál tápváltás történt 3 hét alatt.Viszont azóta naponta 3x van széklete. Nem hasmenés teljesen normáis állagu. Nem sok ez egy ilyen kicsi kutyánál?
2015. jan. 13. 20:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Milyen tápról váltottál és mire?
2015. jan. 13. 20:27
 2/6 anonim ***** válasza:

Az enyém is szokott 3x kakilni. Nem mindig, de ma pl. majdnem minden sétánál kakilt. Aztán olyan is van, hogy csak 1x egy nap, szóval változó.

Mit kapott korábban, és mit eszik most?

2015. jan. 13. 22:20
 3/6 A kérdező kommentje:

Peedigrével etette az előző gazdája én Natural & delicious

minire váltottam.

2015. jan. 14. 06:01
 4/6 anonim ***** válasza:

És milyen az a "normális" állagú széklet? Színe, lágysága?

Aggódni azért nem kell, de mondjuk ha olyan "normális" székletet produkál a kutya, mint az enyém, amikor feletettem vele az ajándék egykilós Pedigreet - világos, puha, sok - akkor az nem éppen ideális.

2015. jan. 14. 10:30
 5/6 Akiteki ***** válasza:
Teljesen normális. Előtte kevesebb volt? Gondolom a vacak kaja miatt.
2015. jan. 14. 11:32
 6/6 A kérdező kommentje:
Én eddig ugy gondoltam, hogy akkor több a széklet ha rossz minőségü a táp mert abban kevés a hasznosuló anyag, és ezért sok az ürülék.
2015. jan. 14. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!