Ezt miért csinálja? Van okom aggódni?
Mindenképpen vidd el orvoshoz,bár nem biztos,hogy kielégítő választ kapsz majd...Hasonló furcsa dolgai vannak az én kutyámnak is...egyik pillanatról a másikra elkapja valami kb fél évente,csak nálunk ez este kezdődik és egész reggelig tart.Nemrég elvittem orvoshoz,vettek tőle vért,vittünk székletmintát,majd a laboreredményekkel egy másik állatorvost is felkerestem.A diagnózis:Vagy daganat(ne ijedj meg,ez a mi történetünk a te kutyád esetében nyilván nem erről van szó,sőt az enyémnél sem)Vagy valami gyomor probléma...A másik orvosnál pedig azt kaptuk,hogy valószínű a szívével van baj.
Szóval azzal,hogy elmész a dokihoz,gyakorlatilag nem sokra mész sajnos,de mindenképpen javaslom,hogy járjatok utána.Én személy szerint inkább epilepsziára gondolnék.A te kutyádnál főleg,de talán még az enyémnél is megeshet,hogy ilyesmi van a dologban.
Argentin dog.
Voltunk orvosnál, kaptunk időpontot a szív UH-ra. Sajnos ő is ezt említette elsőnek:( Mindegy, nem agyalok rajta, mert csak aggódom, jövőhéten kiderül. Szorítsatok! Köszi a válaszokat, sokat segítettetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!