Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan neveljem rottweilert...

Kerteszkek kérdése:

Hogyan neveljem rottweilert hogy agresszív legyen?

Figyelt kérdés
Hogyan neveljem a rottweileremet úgy , hogy agresszív legyen más emberekre? Persze nem vadállatot akarok belőle csinálni !
2015. jan. 13. 20:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Pont hogy úgy kell nevelni, hogy NE legyen agresszív más emberekkel!

Egyébként: kutyaiskola, engedelmes és őrző-védő kiképzés. Ott szakemberek vannak, akik tudják, hogyan kell ezt csinálni. Hogy csak parancsra támadjon, és parancsra eresszen is! Otthon ne kísérletezz, szájkosárral sem, meg sehogyan, ehhez érteni kell.

2015. jan. 14. 07:30
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy. Eleve tilos emberre kutyát uszítani.

Hogy egy kutya udvaron belül véd, az más dolog. De ott sem teheted meg, hogy ráuszítsd bárkire a kutyádat.

2015. jan. 14. 15:02
 13/17 A kérdező kommentje:
Tudod van egy olyan , hogy mező !!! Ott ellehet engedni szájkosár nélkül. Nemtudom te hogy vagy de én nem engedném el úton ahol emberek járnak. ! S arra hogy valaki bejön hozzám és megharapja esélye sincs ... Kitalálták a tágas ketrecet , kifutót :)
2015. jan. 14. 15:21
 14/17 anonim ***** válasza:
Neveld normálisan. 10 hónapos kor környékén magától elkezd kibontakozni a védőösztöne. Addig is szoktasd hozzá más emberekhez, kutyákhoz az utcán, futtatón, hogy ne legyen indokolatlanul agresszív. Egy jó kutya tudja, hogy mikor kell harcolnia.
2015. jan. 15. 14:29
 15/17 Rottweileres Gazdi ***** válasza:
0%
Figyelj én tapasztalt vagyok nem úgy mint itt egyesek . Kiképzőhöz kell járni nekem 5 rottweilerem van és a megoldás kiképző én is szoktam csibészelni őket de a rottweiler nem lesz beszari ettől nem kell tartanod . Ha labrador lenne akkor érteném hogy aggódsz e miatt de egy rotinál nem kell .
2015. jan. 18. 19:00
 16/17 anonim ***** válasza:

És a mezőt körbekeríted 10 m-es kerítéssel, hogy csak te tudj bemenni? Mert mi van, ha mások is járnak arra, netalán még kutyát is sétáltatnak ott?

Egy normális, felelős ember nem vadítással éri el, hogy a kutya agresszív legyen! Egy igazi gazda nem hergeli a kutyáját, nem egy vérengző, kezelhetetlen állatot akar, mert az senkinek, de a kutyának főleg nem lesz jó! Megfelelő segéddel ki lehet képezni a kutyát, hogy tegye a dolgát, úgy, hogy tudnád őt kontrollálni.

2015. jan. 18. 19:22
 17/17 Rottweileres Gazdi ***** válasza:
Attól hogy meg csibészelik nem lesz baja te szerencsétlen .
2015. jan. 24. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!